Μέχρι το 2018 στον ΟΣΦΠ ο Ισπανός τερματοφύλακας Ρομπέρτο

19:33 5/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ολυμπιακός πρωτοτύπησε αφού κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο από τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοινώθηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ρομπέρτο και πως ο Iσπανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2018. Αμέσως μετά την ανακοίνωση οι φίλαθλοι που ήταν στον γήπεδο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση άρχισαν να επευφημούν τον Ρομπέρτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.»

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ αιφνιδιάστηκε με τον τρόπο που αποφάσισε η ΠΑΕ να γνωστοποιήσει την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Με έπιασαν προ εκπλήξεως. Δεν το περίμενα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ όμορφο να ανακοινωθώ έτσι, με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό και για μένα και για την οικογένειά μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ», δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

«Είχαμε αποφασίσει να μη δημοσιοποιήσουμε τις συζητήσεις. Οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλαν τα χαρτιά κι εκείνοι του Ολυμπιακού λειτούργησαν αμέσως. Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά, όπως κάνω πάντα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έμεινα. Πριν την Γιουνάιτεντ μας περιμένουν δύσκολα ματς. Αυτά πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα και μετά το Τσάμπιονς Λιγκ», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα