Μάρτιν Χερ (Άλκμααρ): Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να παίξει με αντεπιθέσεις

19:42 2/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Με το γνώριμο επιθετικό αγωνιστικό της στυλ σκοπεύει να αγωνιστεί η Άλκμααρ απέναντι στον ΠΑΟΚ, αύριο το βράδυ, όπως ανέφερε στις σημερινές δηλώσεις του ο υπηρεσιακός τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, Μάρτιν Χερ, που ξεκαθάρισε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα μιλήσει για την αποχώρηση του Γκέρχαρντ Φερμπέικ απ΄ τον πάγκο της ΑΖ.

Αναλυτικά όσα είπε για το τελευταίο ζήτημα την αποχώρηση δηλαδή του ως τώρα πρώτου προπονητή της ομάδας:
: "Έχουμε συμφωνήσει εσωτερικά ότι δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις για τον Φέρμπεϊκ. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μετρά: Ότι το πιο σημαντικό είναι το ίδιο το κλαμπ".

Για τον τραυματισμό του Μάρκους Χένρικσεν βασικού παίκτη της Αλκμααρ, είπε: "Ο τραυματισμός του δείχνει σοβαρός, όμως θα περιμένουμε για να δούμε αν τελικά θα διαγράψουμε το όνομά του από τη λίστα των διαθέσιμων παικτών" .

Για το αν θα αλλάξει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΖ: "Όχι δεν θα το κάνουμε, δεν θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Η ΑΖ πάντα προσεγγίζει επιθετικά τα παιχνίδια, δεν παίζει όμως τυφλά επίθεση. Αν είναι απαραίτητο, θα χρονοτριβήσουμε κι όλας".

Για τον ΠΑΟΚ είπε: "Την ομάδα την παρακολούθησε ο Αλεξ Πάστορ (μέλος του τεχνικού τιμ της Αλκμααρ). Περιμένουμε ότι οι Έλληνες θα παίξουν αμυντικά, αλλά δεν θα κάνουμε λάθος εκτίμηση: Οι αντεπιθέσεις τους είναι επικίνδυνες".

Για τη δική του παρουσία στον πάγκο όπου και στο παρελθόν ανέλαβε ρόλο υπηρεσιακού δυο φορές, είπε: "Αν είμαι νευρικός; Όχι. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι ξεχωριστό και μπορεί να συνέβη αυτό που συνέβη στην Αλκμααρ, αλλά νεύρα δεν έχω. Κυρίως, νιώθω την υγιή ένταση του ανταγωνισμού που έχω με κάθε αντίπαλο. Σαν ποδοσφαιριστής επειδή είσαι απασχολημένος το ξεπερνάς σε λίγα λεπτά. Σαν προπονητής είναι κάτι άλλο".
Keywords
Τυχαία Θέματα