Μαραντόνα: Γιατί δεν στέλνετε τον Σουάρες και στο Γκουαντάναμο;

23:25 27/6/2014 - Πηγή: E-Typos
«Είναι μια άδικη ποινή, ένα πράγμα απίστευτης μαφίας». Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που δεν "μασάει" ως γνωστό τα λόγια του, σχολίασε κατ΄ αυτό τον τρόπο την τιμωρία που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στον Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κελίνι, στη διάρκεια του αγώνα Ουρουγουάη-Ιταλία.

«Γιατί να μην τον στείλουν στο Γκουαντάναμο;» αστειεύτηκε ο Μαραντόνα, ο οποίος στην παρουσίαση του προγράμματος «De Zurda», όπου κάνει την ανάλυση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον τηλεοπτικό
σταθμό της Βενεζουέλας Telesur, φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Λουιζίτο είμαστε μαζί σου», προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τον επιθετικό της «σελέστε».

Ο «γκολεαδόρ» της Εθνικής Ουρουγουάης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 9 αγώνων σε διεθνές επίπεδο και με τέσσερις μήνες αποχή από οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. «Γιατί; Ποιον σκότωσε; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Μαραντόνα πριν επικεντρωθεί στη FIFA, δηλαδή τον αγαπημένο... στόχο του, χαρακτηρίζοντάς την «ηθικολόγο».

Στη συνέχεια ο «θεός» παρενέβη σε πρόγραμμα του σταθμού της Ουρουγουάης «12», από το Ρίο ντε Τζανέιρο, αποκαλώντας «ντροπιαστικό» τον αποκλεισμό του Σουάρες. «Στη FIFA υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται όλο και λιγότερο. Σίγουρα, η Ουρουγουάη έχει χάσει μια μεγάλη προσωπικότητα κι εμείς την ευκαιρία να δούμε τον Σουάρες» υπογράμμισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα