Πίντο (Κόστα Ρίκα): Δεν θέλουμε να είμαστε το φαβορί κόντρα στην Ελλάδα

21:28 27/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Κολομβιανός προπονητής της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο κάνει ότι είναι δυνατό για την ομάδα του, ώστε να διατηρήσει την ιδιότητα του αουτσάιντερ ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με την εθνική μας ομάδα στην πόλη Ρεσίφε για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2014.

Η Κόστα Ρίκα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρώτη φάση και κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο κόντρα σε τρεις παγκόσμιες πρωταθλήτριες, όπως είναι η Ιταλία με την Ουρουγουάη τις οποίες κέρδισε και η Αγγλία με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν πρόωρα οι δύο ευρωπαϊκές ομάδες.

Αν
και ήδη η Κόστα Ρίκα μετρά μια μεγάλη επιτυχία με την πρόκριση για πρώτη φορά στη φάση των «16» του μουντιάλ μετά το 1990 στην Ιταλία, ο Πίντο δεν θέλει με τίποτα να είναι η ομάδα του το φαβορί για το ματς με την Ελλάδα και προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους.

«Πλέον όλοι γνωρίζουν την Κόστα Ρίκα και ξέρουν τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Δεν θέλουμε να είμαστε το φαβορί και δεν αισθανόμαστε φαβορί απέναντι στην Ελλάδα. Θα πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας στον αγώνα», είπε ο 61άχρονος τεχνικός.

Και πρόσθεσε για την ομάδα του: «Τα αποτελέσματά που είχαμε μας έδωσαν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα. Δείξαμε ότι αξίζουμε. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι σωματικά και θα τα δώσουμε όλα κατά της Ελλάδας, με τον ίδιο σεβασμό που το κάναμε και εναντίον των τριών πρωταθλητριών κόσμου».
Keywords
Τυχαία Θέματα