Μ. Μπεργκ: Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό

17:44 4/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 6ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Μάρκους Μπεργκ, από τα χέρια του Δημήτρη Σαραβάκου. Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού, που τιμήθηκε για το τέρμα που πέτυχε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, τόνισε ότι οι «πράσινοι» βελτιώνουν σταδιακά την αγωνιστική τους εικόνα, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο κυριακάτικο παιχνίδι με
τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αν και αναγνώρισε τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

«Νομίζω πως παίξαμε καλά ως ομάδα. Φυσικά και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, όμως νομίζω πως με το πνεύμα που δείξαμε ως ομάδα, ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια την εφετινή σεζόν,» δήλωσε ο Μπεργκ αναφορικά με το ματς με τον Αστέρα και στη συνέχεια μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε καλή ψυχολογία. Πρέπει να δείξουμε την ίδια θέληση που είχαμε και στον αγώνα με τον Αστέρα και πρέπει να παίξουμε και καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε καλή ομάδα. Βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Ανυπομονούμε γι΄ αυτό και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Σουηδός επισήμανε ότι «... πλέον αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε καλό επίπεδο και μπορώ να παίξω το παιχνίδι μου. Το έδειξα, έχω περιθώρια βελτίωσης και μπορώ να δώσω περισσότερα. Δεν ήμουν "fit" εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και από τη στιγμή που ήρθα εδώ νιώθω ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω στις προπονήσεις και τους αγώνες. Και αυτό φυσικά μου δίνει αυτοπεποίθηση». Δεν έκρυψε μάλιστα ότι στόχος του είναι η επιστροφή στην εθνική Σουηδίας: «Φυσικά και ελπίζω να ξαναπαίξω εκεί. Αυτό είναι το όνειρό μου. Προπονούμαι καλά σε καθημερινή βάση, προσπαθώ να αγωνιστώ καλά και ελπίζω να με καλέσουν ξανά στην Εθνική ομάδα. Έχω βρεθεί στο παρελθόν και θέλω να ξαναπάω».

Καταλήγοντας, ο Μπεργκ υπογράμμισε: «Αυτό είναι ατομικό βραβείο, αλλά δεν παίζεις ποδόσφαιρο για να κερδίζεις ατομικά βραβεία. Θέλω να κερδίσω κάτι με την ομάδα και για να το πετύχουμε, θα πρέπει όλοι να έχουμε καλή απόδοση και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα. Κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ από την πλευρά μου και ελπίζω στο τέλος της σεζόν να έχουμε κερδίσει κάτι με την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα