Κύπελλο (4η φάση, 2ος αγώνας): Φωστήρας-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

19:39 24/1/2013 - Πηγή: E-Typos
«Χαμηλό» αποδείχθηκε το «εμπόδιο» του Φωστήρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες εις βάρος του άλλοτε «φονέα των γιγάντων». Η ομάδα της Ηπείρου, που είχε παρακαταθήκη το 2-0 των «Ζωσιμάδων», νίκησε και στην Αθήνα με 3-2 (8΄ Γιάκος, 34΄ Λίλα, 50΄ Βίλα - 4΄ Μπούμπας, 89΄ Βλάχος) και ακολούθησε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης στους «8».
Η ιστορία του αγώνα γράφηκε, ουσιαστικά, στα πρώτα 35 λεπτά. Οι γηπεδούχοι
προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μπούμπα, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν ήθελε να μπει σε περιπέτειες τύπου... Πανιωνίου. Ο Γιάκος «απάντησε» ισοφαρίζοντας τέσσερα λεπτά αργότερα, ενώ ο Λίλα «τελείωσε» τον αγώνα στο 34΄ με μακρινό σουτ, που «κρέμασε» τον Μπότο.
Στο 50΄ ο Βίλα αύξησε τη διαφορά, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Παραρά στον τερματοφύλακά του. Στο 71ο λεπτό το δυνατό σουτ του Δωροβίνη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φεγκρούς, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Βλάχος στο 89΄.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπούμπας - Ρουμπουλάκου
Οι συνθέσεις:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (65΄ Τασούλης), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55΄ Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56΄ Κετσετζόγλου).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης (20΄ λ. τρ. Φεγκρούς), Λίλα (64΄ Αυγενικού), Κεϊτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (70΄ Οικονόμου), Ντάσιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα