ΚΑΕ ΠΑΟ: Ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν ήθελε να θίξει την Ευρωλίγκα

17:42 24/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρός της, Δημήτρης Γιαννακόπουλους, με την οποία ξεκαθαρίζεται πως «δεν υπήρξε ποτέ ουδεμία σκέψη ή πρόθεση από την πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να θίξει τη διοργάνωση» σχετικά με τη δήλωση που φέρεται να έκανε για τη διαιτησία
του 3ου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, στις 21 Απριλίου.

Το κείμενο της ανακοίνωσης της «πράσινης» ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζουν τα εξής:

-Η δήλωση της 21ης Απριλίου 2014, που αποδόθηκε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν προϊόν κακής εκτίμησης και σε καμία περίπτωση δεν απηχεί την άποψή του για την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Ατυχώς δε του αποδόθηκε.

-Υπάρχει εκτίμηση προς τη διοργάνωση και δεν υπήρξε ποτέ ουδεμία σκέψη ή πρόθεση από την πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τη θίξει.

-Είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα εξακολουθήσουμε να έχουμε άριστη συνεργασία με δεδομένη την κοινή μας επιθυμία για την πρόοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μπει... στο στόχαστρο της Ευρωλίγκας, μετά τις δηλώσεις που αναπαράχθηκαν και οι οποίες έφεραν τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δηλώνει μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ στον 3ο αγώνα της μεταξύ τους προημιτελικής σειράς: «Σήμερα, εκτός από την ΤΣΣΚΑ, κερδίσαμε και τους σε εντεταλμένη υπηρεσία διαιτητές (σ.σ. Μπελόσεβιτς, Ρότσα και Κόντε)». Η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε να διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με τις αιχμές του «ισχυρού άνδρα» των «πρασίνων», ενώ σε σχετική ανακοίνωση της Ευρωλίγκας αναφερόταν ότι σκοπός ήταν να διαπιστωθει αν έγιναν οι δηλώσεις αυτές, οι οποίες αντιβαίνουν στους κανονισμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα