Μεϊρί (Ρεάλ): Με την απόδοση που πιάνουμε στη Μαδρίτη, είμαστε ανίκητοι

17:36 24/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Χαλαρός... παρά την ισοφάριση σε 2-2 από τον Ολυμπιακό της σειράς των πλέι οφ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωλίγκα, έδειχνε ο Σαλά Μεϊρί, περιμένοντας να επιβιβαστεί στο πούλμαν που θα μετέφερε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την αποστολή της «Βασίλισσας» χθες το βράδυ. Ο Τυνήσιος σέντερ της Ρεάλ απέδωσε στην «εκπληκτική άμυνα του Ολυμπιακού» τις δύο ήττες της ομάδας του στο ΣΕΦ που αποδιοργάνωσε τους βασικούς ψηλούς της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, Γιάννη Μπουρούση
και Νίκολα Μίροτιτς. «Αν την Παρασκευή πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε, τότε είμαστε ανίκητοι και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο της Ευρωλίγκας κι όχι μόνο ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό,» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σαλά Μεϊρί.

- Τι άλλαξε στους δύο αγώνες στην Αθήνα εν συγκρίσει με τους δύο πρώτους όταν η Ρεάλ έδειχνε... ανίκητη;
ΜΕΪΡΙ: «Η άμυνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ήταν εκπληκτική... άλλαξε όλες τις ισορροπίες. Κι εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε αρκετές λύσεις απέναντι σ' αυτή την εκπληκτική άμυνα του αντιπάλου μας. Λόγω αυτής της άμυνας οι βασικοί ψηλοί μας, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Νίκολα Μίροτιτς έμειναν μακριά από το υψηλό επίπεδο απόδοσης στο οποίο μας έχουν συνηθίσει, περιμένουμε και χρειαζόμαστε από αυτούς. Προσωπικά θεωρώ πως αυτή ήταν η διαφορά ανάμεσα στους δύο πρώτους αγώνες στη Μαδρίτη και στους δύο στην Αθήνα».

- Ποια ομάδα έχει τώρα το άγχος, σ' αυτόν τον "τελικό" στη Μαδρίτη; Η Ρεάλ ή ο Ολυμπιακός;
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για εμάς. Μπροστά μας έχουμε ακόμη έναν αγώνα και μάλιστα στην έδρα μας. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό μας και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάμε στο φάιναλ φορ στο τέλος».

-Τι να περιμένουν οι φίλαθλοι; Έναν αγώνα όπως οι δύο πρώτοι ή όπως οι δύο δεύτεροι όσον αφορά στην εικόνα της Ρεάλ λοιπόν;
«Μας βγαίνει ένας διαφορετικός ενθουσιασμός στο γήπεδό μας από την αρχή της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω πως αυτό δεν θ' αλλάξει την Παρασκευή. Πολλοί παίκτες... κι εγώ -δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω, ούτε ρίχνω τις ευθύνες στους άλλους- μείναμε μακριά από τον καλό εαυτό μας στην Αθήνα. Αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί μέσα στη Μαδρίτη. Ελπίζω πως όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όλοι θα ξαναπιάσουμε την απόδοση που πραγματικά μπορούμε κι αν το κάνουμε, τότε πραγματικά πιστεύω πως είμαστε ανίκητοι και πως μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο της Ευρωλίγκας... κι όχι μόνο ένα παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα