Κ. Πηλαδάκης-Λάρισα: Υποβιβασμός στη Γ' Εθνική ή νέο ΑΦΜ

17:42 8/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Η εξυγίανση της ΠΑΕ Λάρισα αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση για τη διασφάλιση της παρουσίας της ως σημαίνον μέγεθος του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπογράμμισε σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα «Ελευθερία» ο ιδιοκτήτης της, Κώστας Πηλαδάκης.

Ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους, με τον κ. Πηλαδάκη να είναι απολύτως σαφής στην τοποθέτησή του: «Ή με αγορά ΑΦΜ ή συμμετοχή
στη Γ΄ Εθνική. Αν κάποιοι έχουν άλλη καλύτερη λύση μπορούν να μας την πουν, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να βρούμε εμείς άλλο εναλλακτικό σχέδιο. Η ουσία είναι ότι όποιος από τους δύο δρόμους ακολουθηθεί θα πρέπει, για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα, να υπάρξει συστράτευση όλων και συσπείρωση της ομάδας» δήλωσε ο κ. Πηλαδάκης, εννοώντας στη δεύτερη περίπτωση υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική και εκκαθάριση της εταιρείας.

Όσο για το πότε θα ανακοινώσει την απόφασή του; «Εγώ θέλω να ανακοινώσω την καλύτερη απόφαση για την ΑΕΛ, που όποια και αν είναι θα πετύχει μόνο με συσπείρωση, είτε στη Β΄ Εθνική είτε στην Γ΄. Πάντως θα γίνει το συντομότερο δυνατόν. Μόλις τελειώσουν όλες οι επαφές που έχουμε» απάντησε και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να συνδράμει την ομάδα:

«Εγώ είμαι εδώ και θα βοηθήσω την ομάδα, είτε στη Β΄ Εθνική κατηγορία είτε στη Γ΄ Εθνική. Δεν θέλω να είμαι πρόεδρος, αλλά θα χρηματοδοτήσω την ομάδα. Προτιμώ να δίνω τα λεφτά στην ΑΕΛ παρά να πληρώνω με διπλάσια ή τριπλάσια χρήματα τον Κανόμπιο και τον Μακίνουα για ένα συμβόλαιο που ποτέ δεν έχει τηρηθεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα