Γ. Μπαρτζώκας: Σημαντική νίκη σε μπασκετική ατμόσφαιρα

22:47 4/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Στη φίλαθλη παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού και την μπασκετική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ΣΕΦ εστίασε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.
«Το παιχνίδι είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη αλλά ήταν σε απολύτως αθλητικό πλαίσιο. Ελέγξαμε το ματς και στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν στο +10, όμως
χάναμε ανά διαστήματα τη συγκέντρωση και επιτρέπαμε στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στο ματς,» δήλωσε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας.
Ο Μπαρτζώκας υπογράμμισε πάντως με σαφήνεια ότι «η νίκη δεν μας δίνει τίτλο αλλά σαφέστατο προβάδισμα μέχρι τέλους, γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε είναι σημαντική. Τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε έδειξαν ότι βελτιωθήκαμε στο συγκεκριμένο τομέα. Δείξαμε μαχητικότητα και διάθεση».
Ο ομόλογός του στον Παναθηναϊκό, Αργύρης Πεδουλάκης, άφησε αιχμές για τη διαιτησία, ενώ έκρινε ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε εν πολλοίς και από το χαμηλό ποσοστό ευστοχίας, σε συνδυασμό με τα χαμένα ριμπάουντ. «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με έμφαση στις άμυνες. Θέλαμε να κρατήσουμε το ρυθμό, αλλά αυτό που έφταιξε είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ριμπάουντ, ενώ πολλά σουτ που έγιναν δεν είχαν ευστοχία,» είπε.
«Αυτά είναι τα δικά μας τα λάθη. Τα κριτήρια όμως δεν ήταν τα ίδια για όλους. Τώρα που είμαστε πιο πλήρεις έχουμε καλύτερη εικόνα του τί μπορούμε να κάνουμε,» πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα