Φλορεντίνο Πέρεθ-Ρεάλ Μ.: Ήθελαν να φύγουν Ντι Μαρία και Αλόνσο

21:11 5/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Λίγες ημέρες πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αφήσει υπονοούμενα για τις αποχωρήσεις σπουδαίων παικτών από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο (Ντι Μαρία, Τσάμπι Αλόνσο).

Η «απάντηση» δεν άργησε να έρθει από τον πρόεδρο της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος κατά την διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, υπερασπίστηκε την πολιτική της διοίκησης στο «πάρε-δώσε» του καλοκαιριού, ιδιαίτερα μετά την κριτική που ασκήθηκε μετά την παραχώρηση του Άνχελ Ντι Μαρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Κάναμε την καλύτερη προσφορά
που θα μπορούσαμε στο Ντι Μαρία και δεν την αποδέχτηκε. Φέραμε τον Τζέιμς Ροντρίγκες, έναν εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου και πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ της Βραζιλίας» τόνισε ο Πέρεθ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Γνωρίζω αρκετά καλά τον Κριστιάνο. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και η αφοσίωσή του στη Ρεάλ είναι πέραν κάθε αμφισβήτησης. Άκουσα προσεκτικά όλα τα λόγια του και από όσο τον ξέρω ποτέ δεν αμφέβαλλε για τα όσα κάνει ο σύλλογος. Η σχέση μου μαζί του είναι τέλεια, δεν υπάρχει ίχνος αντιπαράθεσης».

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης «επέστρεψε» στο θέμα Ντι Μαρία κι αποκάλυψε ότι οι παίκτης δεν άφησε καμία πιθανότητα στη Ρεάλ από το να τον πουλήσει, απορρίπτοντας την βελτιωμένη πρόταση που του έγινε για την επέκταση του συμβολαίου του. «Βρίσκομαι εδώ από το 2000. Από τότε πολλοί παίκτες ήρθαν κι έφυγαν κι από την εμπειρία μου, αυτοί που αποχωρούν είναι πάντα οι καλύτεροι, ενώ αυτοί που έρχονται πάντοτε τους ακολουθούν... ερωτηματικά. Το πρώτο απόκτημά μου ήταν ο Ζιντάν και το τελευταίο (πριν από την περίοδο που τελείωσε πρόσφατα) ο Γκάρεθ Μπέιλ. Κάναμε την καλύτερη πρόταση στον Ντι Μαρία, αλλά δεν ήθελε να μείνει μαζί μας».

Επίσης αναφέρθηκε και στη μετακίνηση του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν: «Ο Τσάμπι ήρθε και μας ζήτησε να φύγει. Θεώρησε ότι ήταν το καλύτερο γι' αυτόν και το σύλλογο. Η σχέση μας είναι άριστη και δεχτήκαμε το αίτημά του. Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του και ήθελε να προχωρήσει με αυτό τον τρόπο. Το καταλάβαμε και το σεβαστήκαμε».

Αποκάλυψε επίσης ότι η άποψη του προπονητή της ομάδας στο να μην υπογράψει ο Ρανταμέλ Φαλκάο στη Ρεάλ ήταν καθοριστική. «Σκεφτήκαμε να πάρουμε τον Φαλκάο. Αλλά σε αυτό το σύλλογο ακολουθούμε μία συγκεκριμένη πολιτική, πολιτική που διδαχθήκαμε από τον πρώην πρόεδρό μας, Σαντιάγκο Μπερναμπέου, κι αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε. Η άποψη του προπονητή επίσης ήταν να μην τον αποκτήσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα