Φ. Σάντος: Μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο ο υποβιβασμός της ΑΕΚ

18:17 24/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ως μαύρη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Φερνάντο Σάντος, τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «LIFO», ο πρώην τεχνικός της Ένωσης εμφανίστηκε απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους».

«Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια πραγματική καταστροφή.
Θα πρέπει πλέον να έχουν όλοι ανοιχτό το μυαλό τους για ρεαλιστικές λύσεις και όχι άλλα ευχολόγια» υπογράμμισε ο Ίβηρας προπονητής.

Όπως επισήμανε ο κ. Σάντος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους θεωρούν ότι ο ενδεχόμενος υποβιβασμός είναι η χειρότερη κατάσταση, στην οποία θα βρεθεί η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, «είναι πολλά τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ και είναι πιθανόν να μην μπορέσει να αντεπεξέλθει στη Β΄ Εθνική, όπου δεν υπάρχουν έσοδα. Αυτό όμως είναι δουλειά των υπευθύνων να το δουν, δεν θα το πω εγώ. Η απόφαση βαραίνει όσους εμπλέκονται με τον σύλλογο. Είναι δύσκολο να αγοράσει άλλο ΑΦΜ η ΑΕΚ. Έχει πολύ μεγάλη ιστορία για να κάνει κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν όντως ήταν μια λύση. Ο κόσμος δεν θα το δεχόταν και η ΑΕΚ χωρίς τον κόσμο της θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη».
Keywords
Τυχαία Θέματα