Εθνική μπάσκετ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κατσικάρη-Βασιλακόπουλου

16:39 20/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Γιώργο Βασιλακόπουλο, και τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ανδρών.

Κατά την επιστροφή του από το Μιλάνο, όπου παρακολούθησε το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, για το σπίτι του στο Μπιλμπάο, ο Κατσικάρης έκανε μία στάση στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες μίας πιθανής συνεργασίας,
ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ισπανία. Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε θετικό κλίμα όλες τις παραμέτρους, καθώς και τη διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο συνεργασίας τους, σε περίπτωση που επιλεγεί οριστικά ο Φώτης Κατσικάρης.

Η αρχική πρόθεση είναι για τριετή συνεργασία με δυνατότητα να εργάζεται παράλληλα σε σύλλογο του εξωτερικού. Πάντως, η συνεργασία με τον Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχει λυθεί ακόμη και τυπικά, γεγονός που «φρενάρει» την ανακοίνωση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού από την ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ιταλό τεχνικό για να βρεθεί η «χρυσή τομή» στη λύση της συνεργασίας και να ανακοινωθεί ο διάδοχός του.

Η προετοιμασία της εθνικής ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα αρχίσει στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί σειρά φιλικών αγώνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα