Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού ο Ολλανδός Ιμπραϊμ Αφελάϊ

14:31 10/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ιμπραϊμ Αφελάϊ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς η διοίκηση των πρωταθλητών, ανακοίνωσε την απόκτηση του 28άχρονου Ολλανδού επιθετικού από την Μπαρτσελόνα. Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο
του 2015, με δυνατότητα επέκτασης της συμφωνίας για τα επόμενα 2 χρόνια».

Ενθουσιασμένος με την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, είναι ο Αφελάϊ. Στις πρώτες δηλώσεις του, που έκανε στο κανάλι στο διαδίκτυο, το νέο απόκτημα των πρωταθλητών, τόνισε χαρακτηριστικά: «Νιώθω υπέροχα! Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει ένιωσα ενθουσιασμό και χαίρομαι που είμαι εδώ τώρα. Όταν έφτασα και είδα ότι ο κόσμος ήταν τόσο χαρούμενος που με είδε, μου μετέδωσε πολύ έντονα ευχάριστα συναισθήματα! Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί με τον κόσμο μία σπουδαία χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία για εμένα το αν παίζει ή όχι στο Champions League. Είναι μία ομάδα η οποία στοχεύει πάντα στο να παίρνει πρωταθλήματα! Ελπίζω να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε ωραία πράγματα τη σεζόν που έρχεται. Ανυπομονώ να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Να τους γνωρίσω! Από εκεί και πέρα, θυμάμαι που είχα αγωνιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο παρελθόν και οι φίλαθλοι ήταν ιδιαίτερα φανατικοί! Πλέον θα είναι και με εμένα! Αυτό με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα».
Keywords
Τυχαία Θέματα