Ελεύθεροι υπό όρους, οι δύο κατηγορούμενοι για τη Χρυσή Αυγή

15:17 1/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 15.14

Ελεύθερος αφέθηκε, με την επιβολή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ο δεύτερος κατηγορούμενος, μέλος της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση που του αποδίδεται.

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να μεταχθούν ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης οι τέσσερις βουλευτές του κόμματος Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης,
Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.

Ο γγ του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος έχει ζητήσει να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο, ενώ ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Ενημέρωση 14.31

Ελεύθερος με την επιβολή όρου, αφέθηκε ο πρώτος από τους τρεις κατηγορούμενους, μέλη της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Στον κατηγορούμενο, ο οποίος αρνείται όσα του αποδίδει η Δικαιοσύνη, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο δεύτερος, από τα τρία μέλη του κόμματος, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, ενώ ο τρίτος λογοδοτεί ενώπιον του ανακριτή. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, θα οδηγηθούν στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Keywords
Τυχαία Θέματα