Δηλώσεις Πεδουλάκη, Φώτση για τον αγώνα ΠΑΟ-Λοκομοτίβ Κούμπαν

17:53 6/11/2013 - Πηγή: E-Typos
Καταλυτικής σημασίας μπορεί να αποδειχθεί ο ρυθμός στην ανάδειξη του νικητή αύριο (21:00) στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, στο Ηράκλειο της Κρήτης, σύμφωνα με δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι «πράσινοι» ισοβαθμούν με τη ρωσική ομάδα, καθώς και τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Λαμποράλ Κούτσα στην κορυφή του 4ου ομίλου (2 νίκες - 1 ήττα), με τον τεχνικό
του Παναθηναϊκού να κάνει ειδική μνεία στο επιθετικό ταλέντο της αυριανής αντιπάλου του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Κάθε ομάδα έχει επενδύσει αρκετά χρήματα σε καλούς παίκτες και έχει βάθος στο ρόστερ της. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός για το παιχνίδι. Η ομάδα που θα επιβάλει το ρυθμό της θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη στο τέλος. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν έχει μεγάλο ταλέντο στην επίθεση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή», ήταν τα λόγια του Πεδουλάκη στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης υπογράμμισε: «Έχω δει τη Λοκομοτίβ Κούμπαν να αγωνίζεται και το ταλέντο της στην επίθεση είναι το σημείο αναφοράς του παιχνιδιού της. Οπότε θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό που θα πατήσουμε το πόδι μας στο παρκέ. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Για εμάς είναι ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι μακριά από το σπίτι μας. Ελπίζω και στην Κρήτη να έχουμε την ίδια συμπαράσταση της οποίας τύχαμε στην Κύπρο. Για να είμαι ειλικρινής είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό, αφού γνωρίζω ότι οι οπαδοί μας στην Κρήτη θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ακόμη μία νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα