Δηλώσεις Μπλατ, Σχορτσανίτη ενόψει του αγώνα Μακάμπι-ΠΑΟ

Σημαντική «μάχη» για την εξέλιξη στον 4ο όμιλο χαρακτήρισε την αυριανή με τον Παναθηναϊκό στη «Νόκια Αρίνα», ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβιβ, Ντέιβιντ Μπλάτ. Μάλιστα, ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (14/11, 21:05), ότι οι «πράσινοι» είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, ενώ υπενθύμισε ότι «ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας σε βάρος του Πρωταθλητή
Ευρώπης».

«Η αυριανή αναμέτρηση είναι σημαντική για την εξέλιξη στον όμιλο, αλλά κι επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με μοναδική και πλούσια ιστορία», είπε αρχικά ο Μπλατ και συνέχισε: «Οι εντός έδρας αναμετρήσεις είναι πολύ σημαντικές. Γνωρίζουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, διαθέτει πολλά όπλα και πλούσια ιστορία. Είναι δυνατή, διαθέτει βάθος κι εμπειρία. Πρόκειται για μία σημαντική αναμέτρηση γι' αμφότερες τις ομάδες. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί εδώ για να παλέψει και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα προκριθεί. Αν πριν απ' την έναρξη της διοργάνωσης με ρωτούσατε ποια είναι πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, θα σας απαντούσα πως είναι ο Παναθηναϊκός κι εξακολουθώ να το νομίζω. Σας υπενθυμίζω πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος σε βάρος του Πρωταθλητή Ευρώπης».

Από την πλευρά των παικτών, ο πρώην «πράσινος» σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, είπε: «Αισθάνομαι υπέροχα. Ο Παναθηναϊκός μία καλή ομάδα. Πέρυσι έκανε μία σπουδαία χρονιά, παρότι είχαν αποχωρήσει οι περισσότεροι παίκτες, είναι πεινασμένοι, αλλά πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και πώς θα αντιδράσουμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές στη Νόκια Αρίνα και πρέπει να δώσουμε κάτι στον κόσμο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα κι ένας μεγάλος σύλλογος και χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς».
Keywords
Τυχαία Θέματα