"Δεν πωλείται η Μίλαν" δηλώνει η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι

20:10 12/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Η οικογένεια Μπερλουσκόνι δεν θα πωλήσει ποτέ τη Μίλαν, όπως δήλωσε η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, διευθύντρια του συλλόγου και κόρη του ιδιοκτήτη και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο. «Ο πατέρας μου έχει διδάξει όλους μας κάτι: ότι η Μίλαν έχει θέση στην καρδιά μας» τόνισε χαρακτηριστικά η Μπάρμπαρα στην εφημερίδα «Γκαζέτα ντέλο Σπορτ».

«Η οικογένεια Μπερλουσκόνι ποτέ δεν θα πουλήσει τον σύλλογο. Μπορεί να δημιουργήσει συμπράξεις για επενδύσεις, προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω ο σύλλογος, αλλά
η πώληση του συλλόγου είναι άλλο πράγμα. Και αυτό δεν θα συμβεί» εξήγησε.

Τον περασμένο χρόνο υπήρξαν έντονες φήμες ότι η Μίλαν εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης ποσοστού των μετοχών του συλλόγου σε επενδυτές από το Κατάρ, αλλά ο αντιπρόεδρος Αντριάνο Γκαλιάνι τις είχε διαψεύσει.

Φέτος η Μίλαν, μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα, βρίσκεται στην 3η θέση του Καμπιονάτο και παραμένει αήττητη εδώ και 12 αγωνιστικές. Την Κυριακή έχει ένα κρίσιμο ματς κόντρα στην 2η Νάπολι και με νίκη θα βρεθεί ένα βαθμό πίσω της, ενώ θα απομένουν έξι αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Με την παραχώρηση το καλοκαίρι του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν περιέκοψε τα έξοδά της και εξισορρόπησε το μπάτζετ του συλλόγου.
Keywords
Τυχαία Θέματα