Τεχνικές Εκδόσεις: Αβέβαιο το μέλλον

19:04 12/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Την Τετάρτη 8 Μαΐου, ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ, στην οποία οι μέτοχοι θα συζητήσουν τη συνέχιση ή διακοπή των εργασιών της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

- Η συνέχιση ή διακοπή των εργασιών της εταιρείας, λόγω οικονομικής αδυναμίας αυτής ή /και οποιαδήποτε άλλη συναφή απόφαση. Όπως σχολιάζει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρεία,
τα μέλη του ΔΣ διαπίστωσαν τα εντεινόμενα οικονομικά προβλήματα, τα οποία καθιστούν ιδιαιτέρως δυσχερή την ομαλή συνέχιση των εργασιών της εταιρείας και, για το λόγο αυτό, συγκάλεσαν τους μετόχους σε έκτακτη γενική συνέλευση, ώστε να ληφθούν αποφάσεις επί του θέματος αυτού.

- Αποδοχή της παραίτησης των μελών του ΔΣ και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, κατά την ανωτέρω αρχική συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης, η τυχόν Α’ επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερήσιας διάταξης. Σε περίπτωση εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας, η τυχόν Β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 στον ίδιο χώρο, χωρίς δημοσίευση νεώτερων προσκλήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα