Άρης: Τα... βρόντηξε και έφυγε για πάντα ο Ουντότζι

Τα όσα συνέβησαν και χαρακτήρισαν τον Αρη τους τελευταίους μήνες άφησαν αισθητά "αποτυπώματα" και δημιούργησαν προβλήματα σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Εξ αφορμής όλων αυτών των συμβάντων, ο Σαλόζε Ουντότζι κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Αρη και έφυγε οριστικά για την Νιγηρία, με στόχο μάλιστα να μην επιστρέψει εκ νέου στην Ελλάδα. Απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούσαν στον Αρη και την διαδοχική αθέτηση υποσχέσεων για την είσπραξη των συμφωνηθέντων αμοιβών από την διοίκηση της ΠΑΕ,
ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έφυγε εγκαταλείποντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που όμως τον είχε... ξεχάσει για κάποιους μήνες, όπως και τους άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Νιγηριανός επιθετικός, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του, τόνισε πως δεν είναι πρόθυμος να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αγνόησε μάλιστα προτάσεις ομάδων που τον ήθελαν για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σ' αυτές.

Στο μεταξύ, η διοίκηση που θα αναλάβει υπό τον Λάμπρο Σκόρδα τα καθήκοντά της ξεκινά σύντομα και τις μεταγραφικές βλέψεις της εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου και ήδη ακούγεται πως ο πρώην παίκτης της ομάδας, Γιάννης Γιαννιώτας, που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Φορτούνα Ντίσελντορφ όπου ανήκει, είναι στόχος της διοίκησης του Αρη, για εξάμηνο δανεισμό ώστε να ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά της για την σωτηρία της. Επίσης αναφέρεται στην Κύπρο πως ο Ανδρέας Τάτος είναι στους στόχους του ΑΠΟΕΛ και φυσικά αναμένονται εξελίξεις.

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Αρης με αφορμή τις χθεσινές εξελίξεις και την παραίτηση της προηγούμενης διοίκησης Ηλιάδη και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρης ενημερώνει όλους τους φιλάθλους του Αρη, είτε είναι οργανωμένοι, είτε είναι απλοί φίλαθλοι και αγαπάνε πραγματικά τον Αρη, ότι από τις 2 Οκτωβρίου 2013 όταν και γίναμε Διοίκηση με απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, για το κάθε ευρώ που μπήκε στο λογιστήριο του Συλλόγου μέχρι και σήμερα υπάρχουν αποδείξεις και ποί πήγε και έχουν πρόσβαση στο λογιστήριο όλα τα μέλη του 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου».
Keywords
Τυχαία Θέματα