Αργεντινή: Του έσπασαν τρία δόντια κάνοντας... τάκλιν με το κεφάλι

19:23 23/9/2013 - Πηγή: E-Typos


Τάκλιν για...βιβλίο Γκίνες ήταν αυτό που έκανε ο μέσος της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Γκασπάρ Ινίγκες, προκειμένου να ανακόψει την αντεπίθεση της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο...παραδοσιακός τρόπος για έναν παίκτη που θέλει να σταματήσει τον αντίπαλό του είναι να βάλει γερά τα πόδια του και να προσπαθήσει να μην επιτρέψει στον αντίπαλό του να τον περάσει. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όμως, επέλεξε μία εντελώς διαφορετική μέθοδο, η οποία του στοίχισε τρία δόντια!

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, που τελείωσε ισόπαλος 0-0, ο Ινίγκες βλέποντας τον Ερμπες να εφορμά προς την περιοχή
της ομάδας του βούτηξε με το κεφάλι προς το έδαφος πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να την απομακρύνει. Η βουτιά αυτοθυσίας που επιχείρησε δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, καθώς χτύπησε στο πόδι του αντιπάλου.

«Σε μία κίνηση εντυπωσιακής ανδρείας βούτηξε με το κεφάλι για να ανακόψει αντεπίθεση της Μπόκα. Έπεσε με δύναμη πάνω στο παπούτσι του Ερμπες και τραυματίστηκε σπάζοντας τρία δόντια», ανέφερε ο σύλλογος με ανακοίνωση που εκδόθηκε στην ιστοσελίδα του. Όπως έγινε γνωστό ο παίκτης θα υποβαλλόταν σήμερα σε επέμβαση.

Ο Έρμπες στην προσπάθειά του να προωθήσει τη μπάλα, ενώ ο Ινίγκες έκανε τη βουτιά αυτοθυσίας, υπέστη ένα μικροτραυματισμό στο πόδι, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα