Αργ. Πεδουλάκης: Να παίξουμε έξυπνα στο ΟΑΚΑ με Μπαρτσελόνα

16:04 15/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Στη σημασία να αγωνιστεί «έξυπνα» ο Παναθηναϊκός αύριο (21:45) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά με τους Καταλανούς μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»
και, αφού έκαναν το "break", έχουν τη δυνατότητα με δύο νίκες μέσα στη δική τους έδρα να προκριθούν στο φάιναλ φορ του Λονδίνου (10-12 Μαϊου). Αμφίβολη παραμένει ακόμη η συμμετοχή του Γκιστ, κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όπως εξήγησε και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην Ισπανία απέδειξαν πως οι αγώνες σε αυτή τη σειρά κρίνονται από την άμυνα και το ρυθμό. Τώρα οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη πολύ καλύτερα. Ξέρουμε πως έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, καθώς το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πραγματικά καλή, έμπειρη και γεμάτη ποιότητα ομάδα, συνεπώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό για μας να δούμε αν ο Τζέιμς Γκιστ θα μπορεί να μας βοηθήσει μετά τον τραυματισμό του στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν θα το ξέρουμε μέχρι την τελευταία στιγμή,» τόνισε ο "Άρτζι".

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος εξήγησε: «Προχωράμε. Πήραμε μία σημαντική νίκη στη Βαρκελώνη, ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 1-1 και τώρα παίζουμε στην έδρα μας. Είδαμε στο βίντεο τα λάθη που κάναμε. Πρέπει να αποφύγουμε αυτά τα λάθη, να επιτεθούμε στις αδυναμίες τους και να διαβάζουμε γρηγορότερα κάθε κατάσταση στο παρκέ. Αντιμετωπίζουμε μία πραγματικά καλή ομάδα. Δεν έχουμε τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για την Μπαρτσελόνα, όχι όμως φόβο. Δεν επιτρέπεται να φοβάσαι όταν πατάς στο παρκέ. Και αυτά τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά για μας, από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Ξέρουμε πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος μας θα δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα με τη φωνή και την παρουσία του».
Keywords
Τυχαία Θέματα