Αργ. Πεδουλάκης: Η Ζαλγκίρις διαθέτει μεγάλη ποιότητα

Ο Παναθηναϊκός σέβεται την αυριανή αντίπαλό του, Ζαλγκίρις Κάουνας, στην Ευρωλίγκα. Η λιθουανική ομάδα ολοκλήρωσε την Α΄ φάση μόνο με δύο ήττες και τερμάτισε πρώτη στον 3ο όμιλο.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε πριν την πρεμιέρα της φάσης των «16»: «Η δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας αρχίζει. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι στην έδρα μας με τη Ζαλγκίρις,
μια ομάδα που μέχρι τώρα έχει δείξει πως διαθέτει μεγάλη ποιότητα, αθλητικά κορμιά και ενέργεια, ειδικά στην άμυνα. Από την άλλη, μαζί μας βρίσκονται δύο νέα πρόσωπα: Ο Καπόνο και ο Γκιστ και έπρεπε να δουλέψουμε μαζί τους τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, για να δούμε αν ο Διαμαντίδης θα είναι μαζί μας 100%, ενώ τραυματίας παραμένει ο Σχορτσανίτης. Όπως και να έχει, ο στόχος παραμένει για μας ο ίδιος: Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη».
Ο Στέφαν Λάσμε υπογράμμισε: «Θα πρέπει να βγούμε έξω και να παίξουμε όσο πιο δυνατά γίνεται. Θα πρέπει να παλέψουμε κάθε δευτερόλεπτο, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ζαλγκίρις. Προφανώς θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο τώρα, εν συγκρίσει με πριν, γιατί βρισκόμαστε πια στη φάση των "16", παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να συντονιστούμε για ολόκληρη τη δεύτερη φάση. Δεν θα είναι εύκολο... η Ζαλγκίρις ήταν πολύ καλή στην κανονική περίοδο και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην πρεμιέρα της φάσης των "16". Θα πρέπει να μείνουμε 100% συγκεντρωμένοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα