Oι άνθρωποι του μπάσκετ αποχαιρέτησαν τον Κώστα Μουρούζη

18:28 13/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Το «ύστατο χαίρε» απηύθυναν στον Κώστα Μουρούζη η οικογένειά του, αλλά και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ. Στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς οι άνθρωποι του μπάσκετ αποχαιρέτησαν τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό, αλλά και προπονητή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, που άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ» προχθές, την
Τετάρτη 10 Ιουνίου, σε ηλικία 80 ετών.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Αριστείδης Γολέμης εκ μέρους της ΕΟΚ, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης καθώς και οι Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Σγουρός, Έλενα Κουντουρά, συνόδευσαν -ανάμεσα σε πλήθος κόσμου- στην τελευταία κατοικία του τον Κώστα Μουρούζη. Εκεί ήταν οι Απόστολος Κόντος, Μιχάλης Κυρίτσης, Δημήτρης Κοκολάκης, Ανδρέας Χαϊκάλης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Βασίλης Γκούμας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Βύρων Κρίθαρης, Γιώργος Μπαρλάς, Κίμων Κοκορόγιαννης, Κώστας Τσαρτσαρής, Λάζαρος Βορεάδης και πολλοί άλλοι από τον χώρο του μπάσκετ.

Τα έξοδα της κηδείας κάλυψαν από κοινού ΕΣΑΚΕ και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως ελάχιστο φόρο τιμής για όλα όσα πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ ειδικότερα η «αλεπού των πάγκων», όπως ήταν το προσωνύμιο του Κώστα Μουρούζη.
Keywords
Τυχαία Θέματα