O ΥΦΕΘΑ Θ. Δαβάκης στην Κω: Δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας

21:55 4/9/2013 - Πηγή: E-Typos
"Παρά τις περικοπές για την εξοικονόμηση δαπανών που έχουν πλήξει όλους τους Έλληνες πολίτες, δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις μας να παραμένουν αξιόμαχες και να εξακολουθούν να είναι ο μεγάλος εγγυητής για την εθνική ασφάλεια, την εθνική κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας", δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας Θανάσης Δαβάκης σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στα στελέχη της 80ης Ανώτατης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ) στην Κω.

Ο κ. Δαβάκης μετέφερε την ευγνωμοσύνη του υπουργείου Εθνικής Αμυνας
και του ελληνικού λαού «για το μεγάλο έργο που επιτελείτε σε αυτή την νευραλγική περιοχή της Πατρίδας μας», όπως είπε χαρακτηριστικά .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΦΕΘΑ, στη συνέχεια ο κ. Δαβάκης επισκέφθηκε τις μικρονήσους Ψέριμο, Καλόλιμνο και Φαρμακονήσι όπου συνομίλησε με το προσωπικό που επανδρώνει τα φυλάκια, ενώ αμέσως μετά μετέβη στην Πάτμο όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τάγμα Εθνοφυλακής, ενώ στη Λέρο επισκέφθηκε το 588 ΤΕ, την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Ελέγχων και την κανονιοφόρο «Αήττητος».

Τον ΥΦΕΘΑ συνόδευσαν ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος και ο Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Ευστάθιος Πανυτσίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα