Δ. Παπαδόπουλος/Εθνική ομάδα: Να κερδίσουμε έξι βαθμούς

21:09 4/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Στο...πνεύμα των δηλώσεων που έχουν κάνει τα τελευταία 24άωρα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ ενόψει των δύο αγώνων που ακολουθούν για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, με Λιχτενστάιν και Λετονία, ήταν και τα λόγια του Δημήτρη Παπαδόπουλου μία ημέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Λιχτενστάιν.

«Κοιτάμε το πρώτο ματς που πρέπει να κερδίσουμε.
Μετά θα δούμε το άλλο παιχνίδι. Είναι και τα δύο δύσκολα, πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κατακτήσουμε τους έξι βαθμούς.

Πρέπει να δούμε ξεχωριστά το κάθε ματς», είπε ο επιθετικός του Ατρόμητου και συνέχισε:

«Η εθνική ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει αυτές τις ομάδες και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε. Αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα».

Για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (2009) σχολίασε: «Αισθάνομαι σαν να έρχομαι για πρώτη φορά και έτσι πρέπει να το δω. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που με κάλεσε και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την εθνική.» Κατέληξε, λέγοντας: «Πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο ματς που ακολουθούν. Να είμαστε ισορροπημένοι σαν ομάδα και να πάρουμε τους βαθμούς. Εδώ που έχουμε φτάσει χρειαζόμαστε τους βαθμούς.»
Keywords
Τυχαία Θέματα