Το μοναδικό και κορυφαίο Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα "Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων"

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (ΦΕΚ 3123/31-7-2018).

Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στην Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, με τις ακόλουθες ειδικεύσεις:

(α) Μάνατζμεντ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

(β) Μάρκετινγκ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

(γ)

Οικονομική διαχείριση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. για τη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας κατά τη διάρκεια του 3ου εξαμήνου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την δια ζώσης εκπαίδευση (που περιλαμβάνει 65% των συνολικών ωρών διδασκαλίας) και τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (που περιλαμβάνει 35% των συνολικών ωρών διδασκαλίας).

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά το διάστημα 24.08.2018-28.09.2018.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική αίτηση, ο/η υποψήφιος-α καλείται να υποβάλει ηλεκτρονικά και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στην παρούσα προκήρυξη.

ΔΙΑΒΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ - ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ

πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Keywords
Τυχαία Θέματα