Θρήνος στον ακαδημαϊκό κόσμο: "Έφυγε" ο Αριστείδης Αραγεώργης

"Έφυγε" από τη ζωή ο ακαδημαϊκός, Αριστείδης Αραγεώργης, Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών (ΕΜΦΕ).

Ο Αριστείδης Αραγεώργης αποφοίτησε το 1986 από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Χημικός Μηχανικός. Το 1993 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Μαθηματικά από το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, ενώ δύο χρόνια αργότερα, το 1995, στο ίδιο πανεπιστήμιο απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα ήταν η Φιλοσοφία των Επιστημών, η Μεταφυσική και η Γνωσιολογία.

Τη βαθιά θλίψη για το θάνατό του εξέφρασε η Σύγκλητος του ΕΜΠ με ψήφισμά της, τονίζοντας παράλληλα τη σημαντική προσφορά του εκλιπόντα στην Εκπαίδευση και «την αναγνωρισμένη συμβολή του στην επιστήμη, συνεισέφερε σημαντικά στην ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Ιδρύματος».

Μάλιστα, η Σύγκλητος αποφάσισε η σημαία του ΕΜΠ θα κυματίζει μεσίστια για τρεις ημέρες, σε ένδειξη πένθους, καθώς επίσης και να διατεθεί το ποσό των 500 ευρώ στη μνήμη του για βραβείο στους φοιτητές της Σχολής ΕΜΦΕ του ΕΜΠ. Η κηδεία του Αριστείδη Αραγεώργη θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 στις 12:00 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

πέθανεακαδημαϊκόςΑριστείδης Αραγεώργης
Keywords
Αναζητήσεις
αριστείδης αραγεώργης προσωπικη ζωη
Τυχαία Θέματα