Θα διορθωθεί το λάθος της μη συμπερίληψης στην άρση αναστολής προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών του ΕΕΠ και ΕΒΠ δηλώνει του Υπ. Παιδείας

Βούγιας Βασίλης

Αιρετός Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου

Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)

Κιν: 6974714206

Mail: [email protected]

«ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»

Επικοινωνήσαμε σήμερα με τη Γενική Διευθύντρια Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας κα Μπάρλα, η οποία και μας ανέφερε πως οι υπηρεσίες

του Υπουργείου Παιδείας και το Γραφείο της Υπουργού κας Κιάου, κινήθηκαν αμέσως προς την κατεύθυνση επίλυσης, με κάποιο τρόπο, του σοβαρότατου θέματος που προέκυψε σχετικά με τους περιορισμούς που ισχύουν για την πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π., μιας και λόγω σοβαρής παραλείψεως των όποιων υπευθύνων, στην εξαίρεση υπηρεσιακών μεταβολών προσωπικού και προσλήψεων αναπληρωτών του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. , δεν συμπεριλήφθηκε ρητά το Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.

Αναμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα των διεργασιών, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής παραμένει ακόμη ακέφαλη αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο και τα αποτελέσματα αυτού του μεγάλου λάθους της απελθούσας πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. τα βρίσκουμε μπροστά μας καθημερινά.

Έχοντας στραμμένη την προσοχή μας στο σοβαρότατο αυτό θέμα θα επανέλθουμε με ότι νεώτερο.

Βασίλης Βούγιας

9/9/2015

Tags: Βασίλης ΒούγιαςΥπουργείο Παιδείαςαναστολή Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα