Τα βιβλία στους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ Τη διαβεβαίωση ότι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα βιβλία θα δοθούν στους μαθητές και ότι το υπουργείο Παιδείας θα προσπαθήσει να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα κενά στις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα σχολεία,
έδωσε χτες ο κ. Αρβανιτόπουλος, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, που τον επισκέφτηκε στο υπουργείο.Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο

Τη διαβεβαίωση ότι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα βιβλία θα δοθούν στους μαθητές και ότι το υπουργείο Παιδείας θα προσπαθήσει να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα κενά στις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα σχολεία, έδωσε χτες ο κ. Αρβανιτόπουλος, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, που τον επισκέφτηκε στο υπουργείο.

Στη συνάντηση συμμετείχε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ενώ από το ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μανιάτης, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο τομεάρχης Παιδείας Μάρκος Μπόλαρης.

«Επισκεφθήκαμε το υπουργείο Παιδείας, γιατί βρισκόμαστε ακριβώς στην έναρξη της σχολικής χρονιάς και θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες, ότι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είναι στη θέση τους, ότι τα σχολεία είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές, ότι τα βιβλία θα περιμένουν τους μαθητές», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στον νόμο για τα ΑΕΙ με την υπογράμμιση ότι «πρέπει να εφαρμοστεί ως θεσμική εγγύηση της αξιοκρατίας, της αξιοπιστίας και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας του ελληνικού δημοσίου πανεπιστημίου. Και νομίζω ότι θα προχωρήσουμε με συναίνεση αλλά και με αποφασιστικότητα προς την κατεύθυνση αυτή».

ΕΘΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα