Τα αποτελέσματα στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)- ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Tweet

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου ανακοινώνεται ότι την 23η Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά), και στο κτίριο πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπρακη 150), και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.yen.gr και www.hcg.gr οι Συνολικοί Πίνακες Εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2014-2015, όπως προβλέπεται από το κεφάλαιο ΙΑ΄ της

σχετικής προκήρυξης. Εισάγονται 695 πλοίαρχοι και 498 μηχανικοί.

Ανακοίνωση εδώ

Πίνακας Εισαγομένων Πλοίαρχων εδώ

Πίνακας Εισαγομένων Μηχανικών εδώ

Πίνακας υποψηφίων Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας που δεν εισάγονται εδώ

προσθήκη του διαχειριστή:

Οι κατηγορίες είναι:
1.1. ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Καλύπτει ποσοστό 60% του συνολικού αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει υποψηφίους/ιες συμμετέχοντες στις πανελλήνιες εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού ως ακολούθως:
1.1.α. Σε ποσοστό 35% του συνολικού αριθμού εισακτέων, προερχόμενους από ημερήσια Γενικά Λύκεια και ημερήσια Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑ Β΄) από τα επιστημονικά πεδία Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών (2ο και 4ο). Επιπλέον των θέσεων αυτών, σε ποσοστό 1% θα καλύπτεται από υποψήφιους Εσπερινών Γενικών Λυκείων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων( ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑ Β΄
1.1.β. Σε ποσοστό 25% του συνολικού αριθμού εισακτέων, προερχόμενους από ημερήσια Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑ Α΄) Επιπλέον των θέσεων αυτών, σε ποσοστό 1% θα καλύπτεται από υποψήφιους Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑ Α΄).
1.2. ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Καλύπτει ποσοστό 40% του συνολικού αριθμού εισακτέων και περιλαμβάνει υποψηφίους/ιες ως ακολούθως:
1.2.α. Σε ποσοστό 20% του συνολικού αριθμού εισακτέων, αποφοίτους Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑ Β)
1.2.β. Σε ποσοστό 10% του συνολικού αριθμού εισακτέων, υποψηφίους/ιες αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑΣ Α΄),εξαιρουμένων αυτών του Ναυτικού τομέα ειδικότητας Πλοιάρχου ή Μηχανικού (παρ. 1.2.γ), και αποφοίτους εκ των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.) του Β΄ κύκλου σπουδών Τ.Ε.Ε. των Τομέων: Δομικών έργων, Οικονομίας και Διοίκησης, Μηχανολογικού, Ηλεκτρονικού, Ηλεκτρολογικού, Κατασκευών, Χημικών Εργαστηριακών Εφαρμογών, Πληροφορικής – Δικτύων Η/Υ και Εφαρμοσμένων Τεχνών, εξαιρουμένων αυτών του Ναυτικού και Ναυτιλιακού τομέα ειδικότητας Πλοιάρχου ή Μηχανικού(παρ. 1.2.γ).
1.2.γ. Σε ποσοστό 10% του συνολικού αριθμού εισακτέων, υποψηφίους/ιες αποφοίτους Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ. ΟΜΑΔΑΣ Α΄) Ναυτικού τομέα ειδικότητας Πλοιάρχου ή Μηχανικού, και αποφοίτους εκ των Τεχνικών Επαγγελματικών
Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.) του Ενιαίου τριετούς κύκλουσπουδών Ναυτικού και Ναυτιλιακού Τομέα ειδικότητας Πλοιάρχου ή Μηχανικού.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
2.1. Σε ποσοστό 10% πέραν του αριθμού των εισακτέων κάθε Γενικής Κατηγορίας εισάγονται υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες, εκτός από ταπροσόντα του κεφαλαίου Ε, που υπάγονται στις διατάξεις της περίπτωσης (α) του άρθρου 1 του ν. 380/1976 όπως τροποποιήθηκε με το ν.3454/2006 και τον ν. 3667/2008, ήτοι:
ι)Τέκνα ή αδέλφια ανάπηρων και θυμάτων πολέμου και Εθνικής Αντίστασης.
ιι) Τέκνα ή αδέλφια ανάπηρων και θυμάτων ειρηνικής περιόδου.
ιιι) Τέκνα πολυτέκνων.
2.2. Σε ποσοστό 3% πέραν του αριθμού των εισακτέων κάθε Γενικής Κατηγορίας εισάγονται υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες, εκτός από τα προσόντα του κεφαλαίου Ε, που υπάγονται στις διατάξεις της περίπτωσης (β) του άρθρου 1 του ν. 380/1976, όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 3454/2006 και το ν. 3667/2008, ήτοι τέκνα οικογενειών με τρία παιδιά.

Καλοδήμος Δ.-Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Λαμίας

sep4u.gr

Tags: ΑΕΝΑκαδημίες Εμπορικού ΝαυτικούΕπισυνάψεις: anakaen20142015.pdf pineisploiarx1415.pdf pineismix1415.pdf pinaen2ndcat1415.pdf Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα