Συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ, των αιρετών Γρηγόρη Καλομοίρη και Χρήστου Φιρτινίδης

Tweet

Συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ

Την Τρίτη 15/10/2013

Συνάδελφοι,

Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις και τις συνεχείς αιτιάσεις μας προς την ηγεσία του υπουργείου, δεν έχει δοθεί, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, συγκεκριμένη απάντηση και δέσμευση για το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ, για το αν και πότε θα γίνει δεύτερη φάση μετατάξεων

στην Πρωτοβάθμια καθώς και δεύτερη φάση αποσπάσεων.

Η συνεχιζόμενη λοιπόν απαράδεκτη τακτική της πολιτικής ηγεσίας έχει ως αποτέλεσμα την εργασιακή ομηρεία χιλιάδων εκπαιδευτικών, την παράταση της αγωνίας, την ταλαιπωρία και οικονομική αιμορραγία χιλιάδων εκπαιδευτικών.

Συγχρόνως δεν έχουμε τη δυνατότητα, από τη μεριά μας, αξιόπιστης ενημέρωσης, όταν πλέον όλοι γνωρίζουν, ότι οι «αποφάσεις» και «δεσμεύσεις» της πολιτικής ηγεσίας ανατρέπονται και αναιρούνται από τη μια μέρα στην άλλη.

Σας κοινοποιούμε λοιπόν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ που θα γίνει την Τρίτη 15/10/2013 και θα σας ενημερώσουμε αν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη στα θέματα των υπηρεσιακών μεταβολών που εκκρεμούν.

Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών για παραίτηση από την υπηρεσία και ανάκληση παραίτησης.Εξέταση αιτήσεων για αποδέσμευση από την Δευτεροβάθμια και μετάταξη ή απόσπαση στην Εκκλησιαστική εκπαίδευση.Εξέταση αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης, εκπρόθεσμων αιτήσεων απόσπασης και αιτήσεων ένστασης-επανεξέτασης απόσπασης από ΠΥΣΔΕ ή ΚΕΔΔΥ σε ΠΥΣΔΕ ή ΚΕΔΔΥ.Εξέταση αιτήσεων ένστασης επανεξέτασης απόσπασης εκπαιδευτικών Δ.Ε. Γενικών ειδικοτήτων σε Μουσικά σχολεία διδακτικού έτους 2013-14.Εξέταση αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ σχολ. έτους 2013-14.Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης σχολ. έτους 2013-14.Ανάκληση μετάθεσης εκπαιδευτικών Δ.Ε. λόγω παράτασης απόσπασης στο εξωτερικό.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γρηγόρης Καλομοίρης, Χρήστος Φιρτινίδης,

αιρετό τακτικό μέλος του ΚΥΣΔΕ αιρετό αναπλ. μέλος του ΚΥΣΔΕ

τηλ.: 694 46 04 063, 210 3318632 τηλ.: 6974488454

ηλ. δ/νση: [email protected]) ηλ. δ/νση: [email protected]

Εκπρόσωποι των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Αθήνα, 13/10/2013

Tags: αιρετόςΓρηγόρης ΚαλομοίρηςΧρήστος Φιρτινίδης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα