Σύλλογος ΠΕ "Ο Σωκράτης": Καμία ανοχή στις φασιστικές προκλήσεις

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΣΩΚΡΑΤHΣ Αχαρνές, 5/4/2013

Σπ. Κιουρκατιώτη 10 – Αχαρνές

Τηλέφωνο-Φαξ : 210-2460973

Πληροφορίες : Παπαγιαννόπουλος Αποστόλης

Τηλέφωνο : 6978896216

http://syllogos-socratis

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη επίθεση σε βάρος συναδέλφισσας στο 4ο Λύκειο Αχαρνών από Χρυσαυγίτες μαθητές επειδή μοίρασε έξω από το σχολείο της την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

για την 25η Μαρτίου. Μάλιστα ζήτησαν να τιμωρηθεί η συνάδελφος για τη συγκεκριμένη ενέργεια από τη Διεύθυνση του σχολείου διαφορετικά θα προσφύγουν στο Υπουργείο Παιδείας .

Από την άλλη μεριά η Διεύθυνση του σχολείου σιγοντάρει και συναινεί με τις ενέργειες αυτές, αλλά και ορισμένοι γονείς από το Δ.Σ. του Συλλόγου παίζοντας το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση .

Φαίνεται ότι αυτό που περισσότερο ενοχλεί είναι οι απόψεις και η αγωνιστική δράση της συναδέλφου γενικότερα στο σχολείο .

Θέλουν να φιμώσουν κάθε αγωνιστική φωνή που λέει την αλήθεια στους μαθητές .

Καλούμε το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου αλλά και τους γονείς να καταδικάσουν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τέτοιες ενέργειες που θυμίζουν άλλες εποχές . Καλούμε τους μαθητές να απομονώσουν τους «τραμπούκους» της Χρυσής Αυγής.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!!

Εκπαιδευτικοί και γονείς δεν πρέπει να αφήσουμε το δηλητήριο του φασισμού να ποτίσει τα μυαλά και τις ψυχές των παιδιών μας.

Με αποφασιστική στάση να μπούμε μπροστά, να δώσουμε αποστομωτική απάντηση στους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής.

Με την οργανωμένη δράση και συμμετοχή στα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους, μπορούμε να απομονώσουμε τους φυσικούς και πολιτικούς απόγονους

ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

Είναι εχθροί του λαού αυτοί που δολοφονούν μετανάστες, αυτοί που στρέφονται ενάντια στους μαθητές και τους εργάτες που αγωνίζονται.

Όπου δεν φτάνει η κρατική καταστολή αναλαμβάνει δράση το οπλισμένο χέρι του συστήματος, οι φασίστες, η Χρυσή Αυγή και τα «τάγματα εφόδου» που έχει δημιουργήσει.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΩΝ ΧΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΠΟΣ

Tags: Σύλλογος ΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα