Σύλλογος ΠΕ Ν. Ρεθύμνου: 2ο Ενημερωτικό Οκτωβρίου

Tweet

Σύλλογος Εκπ/κων Ρέθυμνο 20/10/2013

Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ρεθύμνης

Αριθ. Πρωτ: 184

Καστρινογιαννάκη 43

Τηλ./Fax: 28310-22612

Προς: -Όλα τα μέλη του Συλλόγου μας

http://www.seperet.gr

e-mail: [email protected]

Πληροφορίες: Γιώργος Τρούλης

Τηλ. Επικοινωνίας: 6945802754

2o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Θέμα 1ο: «Ωράριο λειτουργίας του γραφείου του Συλλόγου μας»

Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του συλλόγου μας θα λειτουργούν, και για αυτή τη σχολική χρονιά, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 6 έως 8 το απόγευμα. Εξαιρούνται οι μέρες των αργιών και των απεργιών, όπου το πρόγραμμα θα τροποποιείται. Τα γραφεία του συλλόγου μας βρίσκονται στην Καστρινογιαννάκη 43 απέναντι από την είσοδο της μητρόπολης Ρεθύμνου.

Τις παραπάνω μέρες θα υπάρχει υπεύθυνος από το ΔΣ στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για οποιοδήποτε ζήτημα. Επίσης σας ενημερώνουμε, ότι στο χώρο του συλλόγου μας υπάρχει βιβλιοθήκη με περιορισμένους τίτλους οι οποίοι είναι προσβάσιμοι σε όλους μας.

Θέμα 2ο: « Ομάδες εργασίας και εργαστήρια του συλλόγου που θα λειτουργήσουν φέτος»

Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των πολιτιστικών, αθλητικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων του, συνεχίζει την επιτυχημένη προσπάθεια με τη λειτουργία των περυσινών αλλά και νέων ομάδων εργασίας ή εργαστηρίων όπως: θεατρικού παιχνιδιού, θεάτρου, μουσικής, στίβου, εικαστικών, ψηφιδωτού, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κινηματογράφου, φιλοσοφίας, βιβλίου κ.α. Οι ομάδες θα λειτουργήσουν άμεσα και για το λόγο αυτό παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, που σας επισυνάπτουμε, και να μας την αποστείλετε μέχρι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου είτε μέσω mail στο [email protected] είτε με fax στο: 28310-22612.

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία ομάδες. Η επεξεργασία των αιτήσεων θα μας δώσει τη δυνατότητα να οργανώσουμε τις ομάδες με τέτοιον τρόπο ώστε να μην συμπέσουν κοινές μέρες και ώρες για τους συναδέλφους που έχουν επιλέξει περισσότερες ομάδες.

Θέμα 3ο: «Ενημέρωση των σχολείων από το σύλλογό μας και συλλογή των e-mail των συναδέλφων που το επιθυμούν»

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για έγκαιρη ενημέρωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων μας και σε συνδυασμό με την οικονομική αδυναμία τύπωσης και αποστολής των ενημερωτικών, των ανακοινώσεων και των προσκλήσεων του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα κείμενά μας θα συνεχίσουν να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail του σχολείου σας. Επειδή όμως υπάρχουν σε πολλές σχολικές μονάδες τεχνικές δυσκολίες (ανύπαρκτο e-mail, αδύνατη πρόσβαση στο διαδίκτυο κ.λ.π.) υπάρχει η δυνατότητα της αποστολής των κειμένων μας και μέσω Fax.

Παράλληλα για να εξασφαλίσουμε την άμεση και γρήγορη ενημέρωση όλων των συναδέλφων, παρακαλούμε τους διευθυντές και προϊσταμένους των σχολείων να συλλέξουν τα e-mail των συναδέλφων (όσων δεν λαμβάνουν ήδη τα ενημερωτικά και τα κείμενα του συλλόγου) που επιθυμούν να παραλαμβάνουν στο προσωπικό τους e-mail τα κείμενα του συλλόγου μας και να μας τα στείλετε στο Fax του συλλόγου μας 28310-22612 ή στο mail: [email protected]

Στη φόρμα που σας επισυνάπτουμε μπορείτε επομένως να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να παραλαμβάνετε από το σύλλογό μας τα κείμενα που σας αποστέλλουμε με mail και στο Fax του σχολείου σας καθώς και τα προσωπικά e-mail των συναδέλφων.

Επισημαίνουμε ότι τα προσωπικά mail των συναδέλφων μας δεν πρόκειται να παραχωρηθούν και να κοινοποιηθούν σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Χρήση των mail θα κάνει μονάχα το ΔΣ για την αποστολή ενημερώσεων από το σύλλογό μας και μόνο.

Θέμα 4ο: «Προγραμματισμός συναντήσεων του ΔΣ με Διευθυντές και προϊσταμένους δημοτικών και νηπιαγωγείων εν όψει συνάντησης με τμήματα παιδείας των Δήμων του Ν. Ρεθύμνου»

Εν όψει των προγραμματισμένων ενημερωτικών συναντήσεων του ΔΣ του Συλλόγου μας με τους υπεύθυνους των τμημάτων παιδείας και τους δημάρχους όλων των Δήμων του Νομού Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα συνάντηση με όλους τους διευθυντές-τριες και προϊσταμένους-μένες δημοτικών και νηπιαγωγείων του Νομού Ρεθύμνου.

Σκοπός της συνάντησής μας θα είναι η πλήρη ενημέρωση του ΔΣ του συλλόγου μας σχετικά με τα ιδιαίτερα προβλήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες: το κτηριακό πρόβλημα, τα οικονομικά, οι ανάγκες κάθε συγκροτήματος που χρήζει άμεσης παρέμβασης κ.α. Δηλαδή όλα τα ζητήματα που πρέπει να μεταφερθούν στους υπεύθυνους των δήμων που ανήκει η κάθε σχολική μονάδα με στόχο να βρεθούν λύσεις και να δοθούν οι απαραίτητες δεσμεύσεις.

Ο ακριβής χρόνος, τόπος και η ώρα της συνάντησης θα σας σταλούν με νέο ενημερωτικό.

Θέμα 5ο: «Εκπτώσεις καταστημάτων του Ρεθύμνου στα μέλη του Συλλόγου μας»

Συνεχίζουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά να εξασφαλίζουμε εκπτώσεις για όλα τα μέλη του συλλόγου μας σε καταστήματα και υπηρεσίες του Ρεθύμνου. Επειδή η διαδικασία έχει μόλις ξεκινήσει σας αποστέλλουμε τα καταστήματα που ήδη μας παρέχουν έκπτωση και σε επόμενα ενημερωτικά θα σας στέλνουμε επικαιροποιημένο πίνακα με όσα καταστήματα μας παρέχουν εκπτώσεις.

Για την απόδειξη της ιδιότητας του μέλους του συλλόγου μας στα καταστήματα απαιτείται η επίδειξη της κάρτας εκπαιδευτικού της ΔΟΕ που εκδίδει ο σύλλογός μας. Τις μέρες και τις ώρες γραφείου μπορούμε να παρέχουμε την κάρτα σε όλους τους συναδέλφους που είναι μέλη μας. Σχετικά με τους συναδέλφους που μσθοδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ και τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΠΕ θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο σύλλογό μας. Για πληροφορίες εγγραφών επικοινωνείτε με την Ταμία του Συλλόγου μας Γεωργαλάκη Νάντια τηλ.6977511246.

Καταστήματα και ποσοστό έκπτωσης:

Καφέ: Nuvel 20% (στα ροφήματα εκτός Σαββατοκύριακου)

Καφέ: Haagen-Dazs 20% (στα ροφήματα όλες τις μέρες της εβδομάδας) παρέχεται ειδική κάρτα

Μπαρ: Metropolis 20% (όλες τις μέρες της εβδομάδας από 9:00-12:00) παρέχεται ειδική κάρτα

Ρακάδικο: Αυγό του Κόκορα 10% (όλες τις μέρες της εβδομάδας)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας καλούμε:

1. Να μη δέχεστε προφορικές εντολές που παραβιάζουν δικαιώματά σας, όπως προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία και τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος κι όπου προκύπτουν να επικοινωνείτε αμέσως με τo ΔΣ του συλλόγου.

2. Να μην αποκρύπτετε τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχολική σας μονάδα αλλά να τα αναδεικνύετε, με σκοπό πάντα την επίλυσή τους.

3. Σας αποστέλλουμε προς ενημέρωση και χρησιμοποίηση την επικαιροποιημένη απόφαση της ΔΟΕ για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σας στέλνουμε:

· Τη φόρμα για τη συμπλήρωση των προσωπικών mail των συναδέλφων

· Την αίτηση συμμετοχής στις ομάδες του συλλόγου και τους υπεύθυνους σε κάθε ομάδα.

· Επικαιροποιημένη απόφαση της ΔΟΕ για τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Τρούλης Γιώργος Σαϊτάκης

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λαμβάνουν τα ενημερωτικά και όλες τις ανακοινώσεις, δελτία τύπου, καλέσματα κ.λ.π. στο προσωπικό τους mail να μας στείλουν σχετικό μήνυμα στο mail: [email protected] ή να κάνουν εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας στην αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας.

Επίσης τα γραφεία του συλλόγου μας είναι ανοικτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6-8 το απόγευμα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας περιμένουμε.

Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλας σας!!!

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ν. ΡεθύμνουΕπισυνάψεις: forma_e-mail.doc aitisi_symmetohis_se_omades.doc ergasiaka_dikaiomata.pdf Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα