Σύλλογος ΠΕ Λέσβου: Μαζική συμμετοχή στη ΓΣ με θέμα την αυτοαξιολόγηση

Tweet

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μαζική συμμετοχή 400 και πλέον συναδέλφων στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, δείχνει την αποφασιστικότητα όλων μας να αντισταθούμε στην παραπέρα υποβάθμιση της μόρφωσης, μέσω της λεγόμενης αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης.

Αντιστεκόμαστε στην αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση - στον ανταγωνισμό - κανιβαλισμό στο χτύπημα των εργασιακών – μισθολογικών δικαιωμάτων.

Δεν θα δεχτούμε την παραπέρα απαξίωση

κάθε έννοιας δημόσιου και δωρεάν σχολείου, την υποταγή του εκπαιδευτικού.

Θα μπλοκάρουμε μαζί με τους γονείς των μαθητών μας τις συγχωνεύσεις - καταργήσεις εκατοντάδων σχολικών μονάδων καθώς και τις απολύσεις χιλιάδων εκπαιδευτικών.

Να μη βρεθεί ούτε ένας «εθελοντής τους» εκπαιδευτικός, απέναντι στις αποφάσεις όλου του κλάδου μας.

Θα ακυρώσουμε στην πράξη

την αντιλαϊκή – αντιεκπαιδευτική πολιτική τους.

Μετά από αίτημα των συναδέλφων μας των σχολείων της περιοχής Καλλονής, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνεδρίαση στο Δημοτικό Σχολείο Καλλονής την Πέμπτη 20 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ.

Καλούνται οι συναδέλφισσες και συνάδελφοί μας της περιοχής να παρευρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους για την καλύτερη οργάνωση και ανάδειξη του δίκαιου αγώνα μας.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Γιανέλλης Βασίλης Καμμένος Ανέστης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝΠ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Ταχ/κή Δ./νση: Ικτίνου 2Μυτιλήνη - Τ.Κ. 81100 Μυτιλήνη 12/2/2014Αρ. Πρωτ: [email protected] ΠΡΟΣ:Τα μέλη του Συλλόγου,ΜΜΕhttp://www.sepe-lesvou.grTags: Σύλλογος ΠΕ Λέσβου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα