Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου: Συγκέντρωση υπογραφών κατά της αξιολόγησης

Tweet

Μαρούσι 11 – 2 – 2014

Αρ. Πρ.: 59

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5

Τ. Κ. 15124 Μαρούσι

Τηλ. & Fax: 210 8020788

Πληροφ. Καββαδία Φ.

[email protected]

http//: www.syllogosekpaideutikonpeamarousiou.gr

ΠΡΟΣ: Δ. Ο. Ε, Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π. Ε, Μέλη Συλλόγου μας.

Θέμα: «Συγκέντρωση υπογραφών κατά της αξιολόγησης».

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου ανακοινώνει

ότι το κείμενο που εγκρίθηκε από το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. και δηλώνει την πλήρη αντίθεση του κλάδου στην απόφαση της κυβέρνησης και του ΥΠΑΙΘ να επιβάλλει σε όλες τις σχολικές μονάδες το θεσμό της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και να προχωρήσει στην ατομική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού υπέγραψαν 685 σε σύνολο εγγεγραμμένων μελών 695 !!!

Το Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ τις/τους συναδέλφους/ισσες οι οποίοι με τη στάση τους και την υπογραφή τους επιβεβαίωσαν ότι η αξιολόγηση είναι πλήρως απονομιμοποιημένη στη συνείδηση του εκπαιδευτικού κόσμου.

Ο επιθεωρητισμός, όσα προσωπεία κι αν του φορέσουν, είναι ΑΤΑΦΟΣ ΝΕΚΡΟΣ. Γι’ αυτό δίνουμε ενωμένοι τον αγώνα. Λέμε ΟΧΙ στην ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και στην ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεις, στην αποδόμηση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Τις επόμενες μέρες συνεδριάζουμε σε κάθε σχολείο και με Πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων αρνούμαστε τη συμμετοχή μας στις Ομάδες Εργασίας. Με συνεχόμενες στάσεις εργασίας εμποδίζουμε κάθε σεμινάριο, κάθε διαδικασία αξιολόγησης, κάθε επίδοξο αξιολογητή. Με αποφασιστικό-συλλογικό αγώνα υπερασπίζουμε το Δημόσιο Σχολείο, το μέλλον των παιδιών μας, τη δουλειά και την αξιοπρέπειά μας.

ΟΧΙ στο σφαγείο της Αξιολόγησης.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Tags: Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα