Σύλλογος Διδασκόντων 3ου Γυμνασίου Καματερού: Λειτουργία εφαρμογής myschool

Tweet

ΠΡΟΣ:

Δ/ΝΤΗ Β’ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΖΑΦΕΙΡΑΚΙΔΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΕΛΜΕ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ

ΟΛΜΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ myschool

ΚΥΡΙΟΙ,

Σας στέλνουμε την παρούσα επιστολή με σκοπό να σας γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε κάθε σχολείο με την διαδικτυακή εφαρμογή myschool.

Η εν λόγω εφαρμογή αδυνατεί να ανταποκριθεί στο φόρτο εργασίας των σχολείων και μπλοκάρει συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπει να διεκπεραιώσουμε τις εργασίες που προβλέπονται για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς. Για να γίνουμε πιο σαφείς, τις περισσότερες ώρες του ωραρίου μας, δε είναι δυνατόν ούτε καν να καταχωρίσουμε τις βαθμολογίες από τα γραπτά των εξετάσεων του Ιουνίου. Τις πιο πολλές ώρες, το σύστημα μας «πετάει» έξω και δεν αποκρίνεται.

Σαν αποτέλεσμα αυτού, είναι να μην μπορούμε να απαντήσουμε στους γονείς όταν ρωτάνε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Συνεχώς αναβάλλουμε την ημερομηνία εξαγωγής αποτελεσμάτων και βαθμολογίας, αφού δεν μπορούμε να εργαστούμε.

Θέλουμε να καταγγείλουμε ως απαράδεκτη την εφαρμογή και τον τρόπο με τον οποίο (δεν) λειτουργεί. Οι συνάδελφοι παλεύουν για να διεκπεραιώσουν τις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί και σαν αποτέλεσμα βρίσκονται με σπασμένο το ηθικό και τα νεύρα από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες να συνδεθούν. Επιπλέον, βρίσκονται εκτεθειμένοι έναντι της διοίκησης, των συναδέλφων τους, των μαθητών τους και των γονέων.

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε άμεσα, αρχικά διαβιβάζοντας την παρούσα στα αρμόδια διοικητικά κλιμάκια, και επίσης λαμβάνοντας κάθε δυνατό μέτρο έτσι ώστε αυτή η κατάσταση να λάβει ένα τέλος.

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 3ου Γυμνασίου Καματερού

Tags: Σύλλογος Διδασκόντων 3ου Γυμνασίου ΚαματερούmySchool Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα