Στις 21:30 τα πρώτα απότελέσματα από το ΥΠ.ΕΣ (Συνεχής Ενημέρωση)

Tweet

Η πιο κρίσιμη μάχη, αυτή των Ευρωκλογών έχει φτάσει, και οι πολίτες απο το πρωί προσέρχονται στις κάλπες. Παράλληλα ψηφίζουν και για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Παρόλο που το Υπουργείο εσωτερικων αναφέρει πως η εκλογική διαδικασία διεξάγεται ομολά, σε ρεπορτάζ του ο ρ/σ Στο Κόκκινο τουλάχιστον 15 καταγγελίες έχουν καταφτάσει μέχρι στιγμής στο νομικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

από εκλογικά τμήματα με τις οποίες πληροφορούν ότι δεν δίδονται ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΏΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σε διάφορα εκλογικά τμήματα, οι ψηφοφόροι καλούνται να πάρουν από μόνοι τους τα ψηφοδέλτια πριν μπουν στην κάλπη (!), καθώς δεν υπάρχουν μέλη στις εφορευτικές επιτροπές για να τους τα δώσουν.

Το alfavita.gr παρακολουθεί και ενημερώνει ζωντανά τα πάντα σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές

16:48 Wall Street Journal: Δοκιμασία για την κυβέρνηση Σαμαρά οι εκλογές
Το αποτέλεσμα της Κυριακής θα καθορίσει κατά πόσον η Ελλάδα συνεχίσει με την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων ή θα βυθιστεί σε ανανεωμένη πολιτική αβεβαιότητα, επισημαίνει η WSJ.

16:47

Ψηφοφόρος στην Ξάνθη, συνελήφθη καθώς πήγε να ψηφίσει και αφού ψήφισε για ευρωεκλογές, αρνήθηκε να παραλάβει ψηφοδέλτια για Δήμο και Περιφέρεια (news247.gr)

13:15 O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, προσήλθε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στο Παγκράτι και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

13:10 Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές

Καταγγελία για επεισόδια χρυσαυγιτών σε εκλογικό τμήμα του Ιλίου

Ψηφίστε αυτό που πρέπει.Δεν πρέπει να πάνε οι κόποι τους χαμένοι #ekloges14 pic.twitter.com/N9Z97Av4NO

— Μπαλούρδος (@mpaloyrdos) May 24, 2014

Συνταξιούχος αποδοκίμασε τον Βενιζέλο και συνελήφθη (ΒΙΝΤΕΟ)

9:55 Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε εκλογικό τμήμα της Κυψέλης. πρώτα ψήφισε για τις ευρωεκλογές, ύστερα για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και τέλος για τις περιφερειακές εκλογές. Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε" Σήμερα είναι μια πολύ ωραία, μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή. Δεν ξέρω αν είναι σημαδικό ξέρω όμως ότι αξίζει τον κόπο να σπαταλήσουμε λίγο από το χρόνο και να έρθουμε να ψηφίσουμε, ιδίως οι νέες και οι νέοι. Να ξαναφέρουμε το καλοκαίρι στην πατριδα μας, να φύγουμε από το χειμώνα των μνημονίων. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε.

9:44 Αντ. Σαμαράς: «Σήμερα είναι μέρα δημοκρατίας, μέρα ενότητας. Να κρατήσουμε την πατρίδα όρθια να πάμε την Ελλάδα μπροστά»

9:29 Γ. Σγουρός: “Με ψήφο ευθύνης αποφασίζουμε για το μέλλον της Αττικής”

9:29 Πάνος Καμμένος: "Σήμερα οι 'Ελληνες ψηφίζουμε για να στείλουμε ένα μήνυμα. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη"

9:25 ΣΕΡΡΕΣ: Το μοναδικό γεγονός που έγινε γνωστό ως "παρατράγουδο" στην εκλογική διαδικασία γνωστός δικηγόρος δήλωσε δικαστικός αντιπρόσωπος ενώ δεν είχε χαρτιά διορισμού, πήρε το σάκο με τα ψηφοδέλτια και πήγε στο εκλογικό τμήμα 330 της πόλης των Σερρών. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι ο δικηγόρος αντικατέστησε ασκούμενο δικηγόρο του γραφείου του. Για ό,τι νεότερο θα επανέλθουμε.

9:22 Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται ομαλά σε όλη τη χώρα. Σε μερικά εκλογικά τμήματα υπήρξε έλλειψη απαρτίας στις εφορευτικές επιτροπές ενώ οι περισσότεροι από τους 51 Νομούς της χώρας δήλωσαν στο υπουργείο Εσωτερικών ότι όλα διεξάγονται ομαλά.

Ο χάρτης των περιφερειακών εκλογών - Ποιοι συνδυασμοί είναι στο β γύρο

7:42 Ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή 25 Μαϊου και ξεκίνησε η τριπλή εκλογική μάχη

Οι κάλπες θα είναι ανοικτές από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα.

Το alfavita.gr με τους δημοσιογράφους του σας ενημερώνει για όλα τα αποτελέσματα στους δεύτερους γύρους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Μείνετε κοντά μας με πλήρη ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν στα εκλογικά τμήματα, τα κομματικά επιτελεία και τις δηλώσεις ψηφοφόρων και πολιτικών.

Tags: ευρωεκλογές 2014εκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογές Tweet

View the discussion thread.

Keywords
αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, αβραμοπουλος, αλέξης τσίπρας, tweet, εσωτερικων, συριζα, ψηφοδελτια, δειτε, αποτελεσματα, alfavita, σαμαρας, ελλαδα, wsj, ξανθη, συλληψεις, news247, αθηνα, εκλογες, twitter, βενιζελος, τσιπρας, καλοκαιρι, αντ, καμμενος, tags, view, Αντωνης Σαμαρας, δημοτικες εκλογες 2010, εκλογες 2010, υπουργειο εσωτερικων, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, εκλογικα αποτελεσματα, σγουρος, θεσσαλονικη, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, εκλογες 2012, αποτελεσματα ευρωεκλογων, εκλογες 2014, εκλογες 2010 δημοτικες, κωστας καραμανλης, αλέξης τσίπρας, εκλογικα τμηματα, alfavita.gr, alfavita, αντ, wsj, αξιζει, ατζεντα, γεγονος, δευτερο, δειτε, δηλωση, δηλωσεις, δοθηκε, εγινε, ελλειψη, εσωτερικων, ζεστη, κυβερνηση, παντα, οτι αξιζει, παμε, πρωι, στο κοκκινο, σχολειο, τμημα, δημητρης, δικαιωμα, επεισοδια, χωρα, υπουργειο, κωστας, κυριακη, tweet, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα