Στελέχη πληροφορικής ζητά η ΠΛΑΙΣΙΟ Computer

Εργασία

Στελέχη πληροφορικής ζητά η ΠΛΑΙΣΙΟ Computer

Εναν Web Designer και έναν Multimedia Designer/Video Editor θα προσλάβει η ΠΛΑΙΣΙΟ Compu-ters, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και των ειδών γραφείου.

Οι δύο νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Μαγούλα Αττικής.

Web Designer
Ο κάτοχος της

θέσης θα συμβάλλει στον σχεδιασμό των εταιρικών προωθητικών ενεργειών, με στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα προς όφελος των on-line επισκεπτών της εταιρείας.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΤΕΙ ή ΙΕΚ ή σχολής με γνώσεις Graphic Design, άριστη γνώση σε Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ή Corel Draw και Adobe Flash, άριστη γνώση html, καλές γνώσεις Αγγλικών και γνώση CSS.

Η εταιρεία προσφέρει σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, διαρκή εκπαίδευση, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες εξέλιξης.

Multimedia Designer/Video Editor
Παράλληλα η εταιρεία θα εντάξει στο δυναμικό της και έναν Multimedia Designer/Video Editor, ο οποίος θα ασχοληθεί με τη δημιουργία animation και video για την προώθηση των προϊόντων μέσα από τα καταστήματά της εταιρείας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν:

Αριστη γνώση και εμπειρία σε Adobe After EffectsΑριστη γνώση σε Adobe Photoshop και Adobe FlashΕξοικείωση με τις νέες τεχνολογίεςΑριστες γνώσεις ΑγγλικώνΕπιθυμητή γνώση σε 3D Studio Max

Βιογραφικά και Πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους και να πληροφορούνται για την εταιρεία και τις θέσεις μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας http://corporate.plaisio.gr

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα