1.000 προσλήψεις στα αγγλικά ταχυδρομεία

Εργασία

1.000 προσλήψεις στα αγγλικά ταχυδρομεία

Χίλιες νέες θέσεις εργασίας θα προκύψουν από το νέο επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους 75 εκατ. αγγλικών λιρών, που ανακοίνωσε η Royal Mail, η κρατική ταχυδρομική υπηρεσία της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι υποψήφιοι θα εργαστούν στον τομέα των δεμάτων, ο οποίος αποτελεί το «ισχυρό χαρτί» της εταιρείας. Ενδεικτικό είναι ότι κατά το περασμένο οικονομικό έτος τα μισά έσοδα της Royal Mail

προήλθαν από τον συγκεκριμένο κλάδο.

Συνολικά, θα δημιουργηθούν πέντε νέα κέντρα επεξεργασίας δεμάτων σε τρεις περιοχές (Chorley, Cornwall, Hampshire), με στόχο την αύξηση του ποσοστού κέρδους της εταιρείας από την αποστολή και την παραλαβή δεμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα