Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της 13χρονης

Συγκλονισμένη η τομική κοινωνία της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας παραβρέθηκε στην κηδεία της 13χρονης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος χωρίς δίπλωμα

Λίγες μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα με την Πόρσε που συγκλόνισε τη χώρα ήρθε το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός .

Η Αλεξάνδρεια Ημαθίας έχει βυθιστεί στο πένθος από άλλο ένα φρικιαστικό περιστατικό. Η 13χρονη Κατερίνα

Κυροπούλου επιχείρησε να περάσει τη διάβαση πεζών, όταν 18χρονος οδηγός χωρίς δίπλωμα, από το Νησί Ημαθίας, την παρέσυρε και τη σκότωσε, ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου, μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από την ζωή τόσο άδικα ένα νέο παιδί.
Ο βουβός πόνος και ένα μεγάλο γιατί τόσο άδικος χαμός ήταν τα συναισθήματα και το ερώτημα όλου του κόσμου στην εκκλησία. Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη 14χρονη Κατερίνα, η οποία έχασε την ζωή της έπειτα από θανατηφόρο τροχαίο.

Η άτυχη Κατερίνα

ο 18χρονος δογηός

Η άτυχη 13χρονη μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βέροιας και από εκεί επειδή η κατάστασης της ήταν κρίσιμη στο ΑΧΕΠΑ, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή αφού τα τραύματα που έφερε η μικρή ήταν βαρύτατα και απέβησαν μοιραία.

Ο οδηγός του Οpel Corsa που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα είναι ηλικίας 18 ετών και ακόμα δεν έχει βγάλει δίπλωμα ενώ κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας όπου αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο νεαρός με καταγωγή από το Νησί Ημαθίας, σπούδασε τεχνίτης αμαξωμάτων στον ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα ενώ δουλεύει και σε συνεργείο αυτοκίνητων. Απ' ό,τι φαίνεται όμως δεν έχει δίπλωμα οδήγησης ενώ δεν πρόλαβε να αντιδράσει βλέποντας την μικρή Κατερίνα να περνά την διάβαση και την παρέσυρε.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το alexandriamou.gr επικαλούμενο μαρτυρίες, ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από το συμβάν ειδοποιώντας παράλληλα τον πατέρα του, ο οποίος άμεσα έφτασε στο σημείο του τροχαίου αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το δυστύχημα.

ατύχημαΗμαθία
Keywords
Αναζητήσεις
η κειδηα της 13 χρωνης κατερινας
Τυχαία Θέματα