Πτυχιούχους με εμπειρία ζητά η «Β. Καυκάς ΑΕ»

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Πτυχιούχους με εμπειρία ζητά η «Β. Καυκάς ΑΕ»  

Θέσεις σε Αττική, Πάτρα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη

Νέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία Β. Καυκάς ΑΕ, η οποία διαθέτει 32 καταστήματα σε διάφορα σημεία της

Ελλάδας. Ειδικότερα, θα προσληφθούν σύμβουλοι πωλήσεων για τις περιοχές: Αγ. Παρασκευή, Γέρακα, Πεύκη, Περιστέρι, Ανοιξη, Βριλήσσια, Πάτρα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη, ενώ θα καλυφθεί μία θέση Marketing Manager για την Παιανία και μία θέση HR Manager για την Αθήνα.

 

Συμβούλους πωλήσεων και δύο εξειδικευμένα στελέχη ζητά για την κεντρική διοίκηση και πολλά καταστήματά της η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

HR Manager
Ο κάτοχος της θέσης θα έχεις ως καθήκοντα τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού σύμφωνα με τη στρατηγική της εταιρείας στους τομείς πρόσληψης, εκπαίδευσης, ανάπτυξης, ανταμοιβής και επίλυσης εργασιακών θεμάτων.

Τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται είναι τουλάχιστον πενταετής σχετική εμπειρία, εκ των οποίων τα τρία τελευταία σε θέση διοίκησης ανθρώπων, πτυχίο ΑΕΙ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικής/Λογιστικής κατεύθυνσης, πολύ καλή γνώση της Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας, εκτεταμένη γνώση στην ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού, άριστη γνώση Αγγλικών και πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ και χειρισμού των εφαρμογών MS-Office.

Η εταιρεία θα συνεκτιμήσει τις μεταπτυχιακές σπουδές με κατεύθυνση τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ επιθυμητή είναι και η γνώση Scan και ERP συστημάτων.

Marketing Manager
Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ηλικία από 30 έως 40 ετών, τουλάχιστον πενταετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, πτυχίο ΑΕΙ (με επιθυμητή την ηλεκτρολογική/μηχανολογική κατεύθυνση), άριστη χρήση και γνώση του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων, πολύ καλή γνώση και αντίληψη της καταναλωτικής συμπεριφοράς, εμπειρία στην ανάπτυξη και την υλοποίηση Marketing Plan, αντίληψη της λειτουργίας του Marketing σε επίπεδο B2C & B2B και, τέλος, άριστη γνώση ανάπτυξης προωθητικών ενεργειών Marketing και αγγλικής γλώσσας. Η εταιρεία θα εκτιμήσει την ύπαρξη ΜΒΑ ή Μεταπτυχιακού τίτλου στο Marketing.

Σύμβουλοι Πωλήσεων
Οι νέοι συνεργάτες θα έχουν ως αντικείμενό τους την εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και την υποστήριξή τους μετά την πώληση. Ακόμη θα έχουν ως αρμοδιότητά τους τη συνεχή βελτίωση των γνώσεων αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής - εμπορικής πολιτικής της εταιρείας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 22 έως 35 ετών, τουλάχιστον διετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας, γνώση χρήσης Πληροφοριακών Συστημάτων, γνώση αγγλικής γλώσσας και ικανότητες επικοινωνίας,

Keywords
Τυχαία Θέματα