Πρόσληψη κηπουρού στο δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Καλαμαριάς , που εδρεύει στην Καλαμαριά, οδός Κομνηνών 58 και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με

άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Αγίου Νικολάου & Μικρουέλα γωνία τκ 55 132 Καλαμαριά, απευθύνοντας την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Τμήματος Διοίκησης & Ανθρωπίνου Δυναμικού υπόψη κας Μαυρομμάτη Δέσποινας και κας Μαρίνου Σοφίας (τηλ. Επικοινωνίας : 2313 314241 &2313 314230). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά 24/2/2018 και τελειώνει 5/3/2018.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςκηπουρόςΕπισυνάψεις: prokiryxi0.pdf aitisi0.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα