Προσλήψεις 3 ατόμων στο Δήμο Κορινθίων

Ο Δήμαρχος Κορινθίων ανακοινώνει την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος Επισιτισμού , με αντικείμενο : Την υποστήριξη για την υλοποίηση εργασιών αποθήκευσης και διανομής (επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ ) σε άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν οι εξής ειδικότητες:

Ένας (1) Υπεύθυνος λειτουργίας αποθήκης (ΠΕ ή ΤΕ) για τον έλεγχο και την διαχείριση της αποθήκης των τροφίμων και της βασικής υλικής συνδρομής .

Ένας (1) Υπεύθυνος Διανομής Τροφίμων (ΔΕ)

για τον έλεγχο , την αποθήκευση και την διανομή τροφίμων στον Δήμο Κορινθίων και στους λοιπούς εταίρους .

Ένας (1) εργάτης (ΥΕ) για την εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο μεταφοράς , αποθήκευσης και διανομής τροφίμων του ΤΕΒΑ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα ακόλουθα:

Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο υποψήφιος/-α θα δηλώνει την συμμετοχή του στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την ειδικότητα που επιθυμεί και η οποία διατίθεται από τον φορέα και στην ιστοσελίδα του Δήμου στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.korinthos.gr/el/ΟΔήμος/Ενημέρωση/Δελτία ΤύπουΦωτοαντίγραφο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.Φωτοαντίγραφο Τίτλου ή Τίτλων Σπουδών.Αντίγραφο Πιστοποιητικού Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ (όπου απαιτείται).Βιογραφικό Σημείωμα.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: korinthos.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα