Πρόσκληση για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών του ΕΟΤ

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Πρόσκληση για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών του ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ( ΕΟΤ) , προτίθεται να καλύψει 28 οργανικές θέσεις προσωπικού της Ειδικής Υπηρεσίας Προώθησης και αδειοδότησης τουριστικών επενδύσεων , με μετάταξη υπαλλήλων.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν υπάλληλοι μόνιμοι ή αορίστου χρόνου από το δημόσιο, από ΝΠΔΔ ή και από ΟΤΑ,

καθώς και από ΝΠΙΔ του ευρύτερου δημόσιου τομέα το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει εξ ολοκλήρου ή κατά πλειοψηφία στο Ελληνικό Δημόσιο με αντίστοιχη κατάργηση της οργανικής τους θέσης. (Επισημαίνεται ότι οι Δημοτικές και Κοινοτικές Επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1892/90, είναι εκτός Δημοσίου Τομέα.)
Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση στον ΕΟΤ , Διεύθυνση Διοικητικού-Τμήμα Προσωπικού (ταχ. Δ/νση:Τσόχα 7, Αμπελόκηποι, ΤΚ11521).
Οι μετατάξεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις του άρθρου 148 του ν. 4070/2012, ΦΕΚ 82/Α/10-4-2012. Εν συνεχεία και αφού ο φορέα υποδοχής ΕΟΤ θα έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία επιλογής και πάντως πριν από την έκδοση της σχετικής απόφασης μετάταξης , θα αποσταλεί στη Δ/νση Προσλήψεων προσωπικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αίτημα για την έγκριση της πλήρωσης των ζητούμενων θέσεων με μετάταξη από την Τετραμελή Επιτροπή της ΠΥΣ 33/06 , σύμφωνα με το άρ. 68, του ν. 4002/2011.
Έχουν προβλεφθεί οι απαιτούμενες πιστώσεις για τη μετάταξη των υπαλλήλων στον τακτικό προϋπολογισμό του ΕΟΤ, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. πρωτ 252/29-6-2012 βεβαίωση των Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΟΤ.
Οι οργανικές θέσεις προσωπικού της Ειδικής Υπηρεσίας Προώθησης και αδειοδότησης τουριστικών επενδύσεων του ΕΟΤ, που θα καλυφθούν με μετάταξη υπαλλήλων, σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση, έχουν ως ακολούθως:
1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΠΕ
α)ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
• Κλάδος ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών: πέντε ( 5 ) θέσεις
• Κλάδος ΠΕ Χωροτακτών Μηχανικών: μία (1) θέση
• Κλάδος ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών: δύο ( 2 ) θέσεις
• Κλάδος ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων ή Μηχανολόγων Μηχανικών ή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών: μία ( 1 ) θέση
• Κλάδος Τοπογράφων Μηχανικών ή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών: μία (1) θέση
Οι υποψήφιοι ΠΕ Μηχανικοί θα πρέπει κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης της υποψηφιότητας, να κατέχουν τα τυπικά προσόντα του κλάδου/ειδικότητας στην οποία επιθυμούν να μεταταγούν, όπως αυτά ορίζονται με το Π.Δ. 50/2001 (ΦΕΚ 39 Α΄), όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Π.Δ. 347/2003 (ΦΕΚ 315 Α΄), το Π.Δ.44/2005 (ΦΕΚ 63 Α΄) και το ΠΔ 116/2006 (ΦΕΚ 115 Α΄) και ειδικότερα να είναι κάτοχοι του ομώνυμου με την ειδικότητα Πτυχίου ή διπλώματος ΑΕΙ ή ισότιμου τίτλου σχολών της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, καθώς επίσης και άδειας άσκησης επαγγέλματος Μηχανικού αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών.
β) ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ Περιβάλλοντος: δύο (2) θέσεις
γ) ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού:τέσσερις (4) θέσεις
δ) ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα