Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις, συνέδριο 1,2/12

Tweet

 

Α΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ» ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ

«Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις»

  Το Τμήμα Παιδείας της ΕΕΧ & η ΠΕΕΧ διοργανώνουν το 1ο Συνέδριο Διδακτικής της Χημείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012.

 

  1) Θεματικές ενότητες του συνεδρίου:

Αναλυτικά Προγράμματα &
βιβλία Χημείας. Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις στη Χημεία. Η Αξιολόγηση στο μάθημα της Χημείας. Το Πείραμα στη διδασκαλία της Χημείας. Ιστορία και Φιλοσοφία της Χημείας. Επιστήμη, Κοινωνία, Τεχνολογία και Περιβάλλον - Eπιστημονικός εγγραμματισμός.

  2) Ημερομηνία κατάθεσης εργασιών

   Προσκαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με εργασία στο συνέδριο, να αποστείλουν το πλήρες κείμενο της εργασίας τους, το αργότερο μέχρι 15 Οκτωβρίου 2012, σε τρία εκτυπωμένα αντίγραφα (στα γραφεία της ΕΕΧ: Κάνιγγος 27, Αθήνα, με την ένδειξη: Για το 1ο Συνέδριο Διδακτικής της Χημείας) και σε ηλεκτρονική μορφή Ms Word 97-2003 (στη διεύθυνση: [email protected]).

   Οι εργασίες, χωρίς τα ονόματα των συγγραφέων, θα κριθούν από δύο κριτές, μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου.

 

3) Προδιαγραφές εργασιών

   Η εργασία δε θα υπερβαίνει τις 8 σελίδες Α4. Η εκτύπωση θα είναι με γραμματοσειρά Times New Roman με στοιχεία μεγέθους 12΄ και διάστημα μονό μεταξύ των γραμμών (ο τίτλος της εργασίας και τα ονόματα των συγγραφέων θα είναι με στοιχεία Bold, μεγέθους 14΄).

  Σε μια ξεχωριστή σελίδα, στο τέλος της εργασίας να υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία των εισηγητών (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, επαγγελματική θέση, διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο, e-mail).

 

   Οι εισηγητές θα πρέπει να προσέξουν τα εξής: α) Δεν επιτρέπεται να συμμετέχει κάποιος σε περισσότερες από δύο ανακοινώσεις. β) Σε μια ανακοίνωση καλό είναι να μη συμμετέχουν περισσότεροι από δύο εισηγητές.

 

3) Κόστος συμμετοχής στο συνέδριο

   Η συμμετοχή στο συνέδριο έχει οριστεί στα 30 Ευρώ και για τους προπτυχιακούς φοιτητές στα 10 Ευρώ. Περιλαμβάνεται καφές-αναψυκτικό στα διαλείμματα, ο φάκελος και τα πρακτικά του συνεδρίου καθώς και η βεβαίωση συμμετοχής.

 

4) Πληροφορίες για το συνέδριο

   α) Στην ιστοσελίδα της ΕΕΧ, Τμήμα Παιδείας & Χημικής Εκπαίδευσης.

   β) Με mail στο: [email protected]

  Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΧ περί τα μέσα Noεμβρίου.

 

5) Επιτροπές του συνεδρίου

 

α) Πρόεδροι του συνεδρίου

§         Αρβανίτης Γιώργος, Πρόεδρος της ΕΕΧ

§         Λεοντίδης Επαμεινώνδας, Πρόεδρος της ΠΕΕΧ

 

β) Οργανωτική επιτροπή

    Από την Ελλάδα:

   Πρόεδρος: Δρ. Μαυρόπουλος Αβραάμ, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ04, Πρόεδρος του ΤΠΧΕ.

    Μέλη:

-        Δρ. Αποστολόπουλος Κων/νος, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ04, Γραμματέας του ΤΠΧΕ.

-        Ασημέλλης Στράτος, Εκπαιδευ

Keywords
Τυχαία Θέματα