Προφυλακιστέος ο 33χρονος Σέρβος με τα 136 κιλά κοκαΐνης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος Σέρβος με το ψευδώνυμο «Μάρτιν» που είχε κρύψει την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Βάρκιζα.

Ο κατηγορούμενος Σέρβος οδηγήθηκε στην Ευελπίδων νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης. Ο 33χρονος έδωσε τυπική απολογία όμως δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, διατηρώντας το δικαίωμα της σιωπής.

Την τεράστια ποσότητα των 380 κιλών κοκαΐνης εισήγαγαν στη χώρα ο «Μάρτιν» και ο συνεργός του «Ιβάν».

Αυτό σημαίνει πως μέσα σε 20 μέρες

περίπου κατάφεραν να διακινήσουν 244 κιλά κοκαΐνης, στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό.

Οι έρευνες των Αρχών τώρα στρέφονται στην αναζήτηση του συνεργού, «Ιβάν», που είναι ο ιθύνων νους της συμμορίας της Βάρκιζας με τα 136 κιλά κοκαΐνης, μετά τη σύλληψη του 35χρονου «Μάρτιν», ο οποίος είχε τοποθετήσει την τεράστια ποσότητα κοκαΐνης μέσα στην υπερπολυτελή κατοικία του στα νότια προάστια.

Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να ήταν εκείνος που έφερε στη χώρα μας τον 35χρονο -σερβοκροατικής καταγωγής- άνδρα που συνελήφθη στη Βάρκιζα, ύστερα από επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο «Μάρτιν» συνελήφθη μετά από παρακολούθηση του αυτοκινήτου του από τη Δίωξη, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιούσε ύποπτες επαφές με «τρίτα πρόσωπα», ενδεχομένως δηλαδή να οργάνωνε τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών. Οταν οι Αρχές κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση και τελικά οι έρευνες οδηγήθηκαν στο διαμέρισμά του, όπου εντοπίστηκε η κοκαΐνη.

εμπόριο ναρκωτικώνΚοκαΐνηΒάρκιζα
Keywords
Τυχαία Θέματα