Προειδοποιητική κατάληψη του ΤΕΙ Πειραιά

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1990

 

Αρ. πρωτ.: 312/842/9-11-2012

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης

Τα μέτρα της συγκυβέρνησης, ΕΕ, τρόικας που πέρασαν σφάζουν το λαό!!!

Η αντιλαϊκή επιδρομή τσακίζει όποιο

εργατικό δικαίωμα είχε θεμελιωθεί και απομείνει μέχρι σήμερα! Λεηλατούν κάθε εισόδημα, κάθε πλευρά της ζωής της λαϊκής οικογένειας, ενώ τολμούν να αποκαλούν την σφαγή των εργαζομένων «σωτηρία της χώρας»

Στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλουν, σε συνθήκες κρίσης, είναι να σώσουν τα κέρδη των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, των μεγαλοεπιχειρηματιών, χωρίς κανένα έλεος κανένα έλεος απέναντι στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τους νέους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε πόλη και χωριό!

Καμία θυσία για το σινάφι τους! Κάθε θυσία που κάνουμε σφίγγει περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό μας!

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ. ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. Μέσα από μαζικές διαδικασίες, με αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων, με συλλογικές αποφάσεις, με συγκεντρώσεις σε κάθε χώρο δουλειάς, σε ίδρυμα.

Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να εμποδίσουμε τις απολύσεις στην πράξη, με αποφάσεις για πολύμορφους αγώνες, με περιεχόμενο που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες μας, για αγώνες με αποτέλεσμα, για αγώνες που συσπειρώνουν και κινητοποιούν τους εργαζόμενους και δεν οδηγούν στον εκφυλισμό, την απογοήτευση και τη μοιρολατρία. Επιβάλλεται ν’ αρνηθούν οι διοικήσεις των ιδρυμάτων να στείλουν στοιχεία που αφορούν σε απολύσεις συναδέλφων. Μπλοκάρισμα με κάθε τρόπο της αποστολής αυτών των στοιχείων στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Κανένας συνάδελφος που εργάζεται στις Διευθύνσεις Διοικητικού να μην συμμετέχει στη διαδικασία!

Στις 9/11/2012 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά μετά από την υπ’αριθμ. 311/841/8-11-2012 πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου εκτιμώντας την  γενικότερη κατάσταση και μετά την ψήφιση του σχέδιο νόμου «Έγκριση μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2013-2016- Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του Ν. 4046/2012 και του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2013-2016» αποφάσισε και ψήφισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Προειδοποιητική 24ωρη ΚΑΤΑΛΗΨΗ του ΤΕΙ Πειραιά τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. (από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 22:00) Κηρύσσουμε το Σύλλογο σε Διαρκή Γενική Συνέλευση. Ορίζουμε Συντονιστικό Αγώνα αποτελούμενο από 9 μέλη, συμπεριλαμβανομένου του Δ.Σ., με στόχο το συντονισμό των δράσεων με άλλους πρωτοβάθμιους Συλλόγους. Συντονίζουμε τη
Keywords
Τυχαία Θέματα