Πολλαπλασιάζονται τα σχολεία των Χανίων που δε συγκροτούν ομάδες εργασίας για την "Αυτοαξιολόγηση"

Tweet

Πολλαπλασιάζονται τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων που οι Σύλλογοι Διδάσκόντων παίρνουν αποφάσεις με Πρακτικά για τη μη συγκρότηση ομάδων εργασίας για τη λεγόμενη "αυτοαξιολόγηση". Οι Σύλλογοι Διδασκόντων που έχουν συνεδριάσει και έχουν αντιταχθεί (συχνά ομόφωνα, άλλες με συντριπτική πλειοψηφία) με πρακτικό είναι:

1) ΕΠΑΛ Βρυσσών
2) Εσπερινό ΕΠΑΛ


3) 1ο ΕΠΑΛ Χανίων
4) 3ο ΓΕΛ Χανίων
5) 1ο Γυμνάσιο Χανίων
6) Γυμνάσιο Καντάνου
7) Γυμνάσιο Παλαιόχωρας
8) 2ο ΓΕΛ Χανίων
9) ΓΕΛ Καστελίου

Σε άλλα σχολεία οι Σύλλογοι Διασκόντων έχουν τοποθετηθεί από καιρό εναντίον της συγκρότησης ομάδων εργασίας για τη λεγόμενη "αυτοαξιολόγηση" με ψηφίσματα, οπότε αναμένεται, μόλις συγκαλέσει ο Διευθυντής το Σύλλογο Διδασκόντων ν' αποφασίσει (όπως υποχρεώνεται από το νόμο) να επανεπιβεβαιώσουν με πρακτικά την αντίθεσή τους. Ψηφίσματα έχουν βγάλει τα παρακάτω σχολεία (τα οποία έχουν υπογράψει οι συνάδελφοι με μεγάλη πλειοψηφία):

1) ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου
2) 5ο Γυμνάσιο Χανίων
3) ΕΠΑΣ Κισάμου
4) Γενικό Λύκειο Κολυμβαρίου
5) 1ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου (Χρυσοπηγής)
6) 2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου
7) Γυμνάσιο Ν. Κυδωνίας
8) ΓΕΛ Βάμου
9) ΓΕΛ Σούδας
10) Γυμνάσιο Κολυμβαρίου

Η διαδικασία με την οποία γίνεται η συζήτηση στους Συλλόγους Διδασκόντων που συγκαλούνται περιγράφεται με σαφήνεια από την ΟΛΜΕ. Ο Διευθυντής δε ρωτά πρώτα ποιος θέλει να συμμετέχει, μα συζητιέται το αν ο Σύλλογος Διδασκόντων θα συγκροτήσει ή μη ομάδες εργασίας και γίνεται η σχετική ψηφοφορία.

Tags: ομάδες εργασίαςαυτοαξιολόγησηπρακτικάΧανιάδημόσια σχολεία Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα