Ποινικοποιούν την αλληλεγγύη. Εισβολή της αστυνομίας σε κοινωνικό Ιατρείο

Tweet

Στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης λειτουργεί το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού» που προσφέρει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με ελάχιστους ή μηδαμινούς οικονομικούς πόρους που κατοικούν στα όρια των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου και Αγίου Δημητρίου και στερούνται κοινωνικής ασφάλισης.

Δηλαδή κάτι που αντιβαίνει στην πολιτική και την πρακτική της κυβέρνησης η οποία έχει βάλει στόχο να καταστείλει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών και υπάλληλοι του ΕΟΦ με την παρουσία πταισματοδίκη εισέβαλαν στο Κοινωνικό Ιατρείο μετά από ανώνυμη καταγγελία για διακίνηση «παράνομων ουσιών», το πρωί της Πέμπτης.

Όπως καταγγέλλουν μέλη του κοινωνικού ιατρείου «έγινε καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ ότι διακινούμε ναρκωτικές ουσίες ανεξέλεγκτα σε ναρκομανείς, και για αυτό τον λόγο κάνουν τον έλεγχο. Φυσικά πρόκειται για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες που θα μάθουμε ποιος τις έχει κάνει. Κάποιους τους πονάει η δράση μας, να ξέρουν όμως ότι όσο μας χτυπάνε τόσο θα δυναμώνουμε». Μερικές εικόνες από την «εγκληματική» δραστηριότητα του Ιατρείου και του Φαρμακείου: Πληροφορίες: Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης 210-9961-973ή στο κινητό τηλέφωνο 6972-892-181 ή μπείτε και στο blog http://mki-ellinikou.blogspot.com/

Tags: αλληλεγγύηΚοινωνικό Ιατρείο Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα